Gira huisstation voor deurbewaking, communicatie met bezoekers en het openen van de deur

Ontvang gasten per handsfree-installatie en naar keuze via videocamera. Dit huisstation is in talrijke Gira designlijnen configureerbaar zodat deze bij je stijl past.

Het Gira huisstation vormt het tegenovergestelde van de Gira deurstations die buiten bij de ingangsdeur worden geplaatst. Deze huisstations worden gebruikt voor deurbewaking, communicatie met bezoekers en het openen van de deur. Zowel de standaardversie als het station met video kunnen snel en eenvoudig direct op de muur worden geïnstalleerd. Ze zijn volledig voorgemonteerd en hebben een zeer slanke constructie met een hoogte van slechts 21 mm. Het huisstation kan optioneel worden gemonteerd zonder afdekraam of met een afdekraam van verschillende schakelaarprogramma's van Gira.

Horen wie er voor de deur staat: praktisch en functioneel
Een huisstation is uiterst praktisch, vooral voor bewoners van de bovenste verdiepingen, en biedt aanzienlijke veiligheid. Het basismodel, dat voordeliger is, is uitgerust met vier bedieningstoetsen: wanneer er wordt aangebeld, kan er via het station met de bezoeker worden gesproken en kan de deur worden geopend. De handsfree-installatie biedt een uitstekende geluidskwaliteit: in situaties waarbij het omgevingsgeluid buiten de voordeur bijzonder luid is, kan de voorrangfunctie op het huisstation worden geactiveerd. Deze functie stelt de microfoon automatisch in op het hoogste niveau en optimaliseert zo de verstaanbaarheid van de communicatie. Bovendien biedt het huisstation de keuze uit vijf verschillende melodieën voor het oproepsignaal.

Zien wie er voor de deur staat: met video en uitgebreide functies
Het huisstation met video-opbouw biedt extra functionaliteiten. Het beschikt over een kleurendisplay van 5,6 cm (2,2") met een uitstekende scherptediepte en een heldere zichtbaarheid vanuit diverse kijkhoeken. Door de instellingen kunnen tot drie beelden lokaal worden opgeslagen wanneer er wordt aangebeld, zodat je kunt zien wie er voor de deur staat, zelfs als je afwezig bent. De bedieningstoetsen reageren op zachte aanraking dankzij speciale sensortechnologie. De luidspreker en de microfoon zijn discreet geïntegreerd aan de voorkant van het apparaat, waardoor ze niet direct zichtbaar zijn. Het huisstation biedt de mogelijkheid om te kiezen uit 21 verschillende talen voor de displayteksten. Daarnaast kunnen er tot tien eigen beltonen worden opgeslagen op de geïntegreerde microSD-geheugenkaart.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website: www.gira.nl