Foto: marmitek-proguard-800

Home Automation en beveiliging komen samen in de ProGuard800

Hoe kunt u zorgeloos de deur achter u dichttrekken, uw huis op afstand in de gaten houden en met een gerust hart weer thuiskomen? En hoe combineert u dit eenvoudig met huis automatisering?

 Hoe kunt u zorgeloos de deur achter u dichttrekken, uw huis op afstand in de gaten houden en met een gerust hart weer thuiskomen? En hoe combineert u dit eenvoudig met huis automatisering?

Marmitek is al sinds jaar en dag leverancier van totaaloplossingen op het gebied van X-10 huisautomatisering en beveiliging. Marmitek slaat een brug tussen deze twee categorieën met de ProGuard800!

Functionaliteiten

- Een slimme combinatie van draadloze beveiliging en X-10 huisautomatisering.
- Volledig draadloos en uiterst betrouwbaar dankzij 868 MHz SecuriCode™ techniek.
- Groot bereik; ook geschikt voor grotere huizen met losse garage, atelier of tuinhuis.
- Inbraakpreventie door het wisselend schakelen van bv. verlichting en audio-installatie.
- Aan te melden op een meldkamer, of programmeer uw mobiele nummer om zelf op de hoogte te blijven.

De Basisset

De basisset wordt geleverd met 1 deur/raam sensor, 2 diervriendelijke bewegingsmelders en 1 sleutelhangerafstandsbediening. Deze is naar wens uit te breiden met accessoires zoals; deur-/raamsensoren, bewegingsmelders, waterlekkage detectoren, lage temperatuur sensoren, glasbreuksensoren, rookmelders, diverse afstandsbedieningen (sleutelhanger/paniek/comfort), buitensirenes/-flash en versterkers/repeaters, lampmodules en apparaatmodules.

Uitvoering

De basisset aangeboden met of zonder PSTN, GSM en X-10 Home Automation module. De gekozen modules zijn ingebouwd in de centrale unit. Een PSTN module heeft u nodig wanneer u uw beveiligingssysteem op uw vaste telefoonlijn aan wilt sluiten. De GSM module is voor communicatie van het beveiligingssysteem via het GSM netwerk. Dit is ideaal wanneer er geen vaste telefoonlijn in de woning aanwezig is. Als laatste kunt nog kiezen voor de X-10 Home Automation module. Deze heeft u nodig als u uw verlichting en apparatuur wilt laten schakelen naar aanleiding van bijvoorbeeld uw thuiskomst of een alarmmelding.

Distributie

Voor dit unieke product is gekozen voor een exclusieve distributie, via speciaal getrainde Marmitek Preferred Partners. Bent u geïnteresseerd in de ProGuard800, kijk dan op www.marmitek.com voor een overzicht van de diverse verkooppunten.

Publicatiedatum: 16 juli 2010

Reacties