Maak met digitalSTROM je Smart Home compleet

Denk je er over na om jouw woonomgeving Smart te maken? Dan heb je met digitalSTROM een prima keus.

01 Oktober 2020

Het platform van digitalSTROM biedt connectie naar alle soorten oplossingen van verlichting tot beveiliging en verwarming tot fun.
Dit Zwitserse product verovert de laatste jaren ook in Nederland de markt door stabiliteit en samenwerking met andere “Smart” oplossingen. Een groot aantal nieuwbouw projecten maakt standaard gebruik van digitalSTROM en ook de vrije markt weet de oplossingen te waarderen.

Bedien alles met je smartphone

Je kunt eenvoudig de oplossingen van digitalSTROM meefinancieren in jouw hypotheek door de offerte bij de hypotheekaanvraag mee te laten lopen in de financiering. Hiermee maak je je budget vrij om voor, of na oplevering van jouw woning de Smart Wonen toepassing te laten installeren.

Voor het budgetteren van een passende domotica installatie dient u rekening te houden met 1,5 tot 2% van de bouwsom. Hiermee heb je alle verlichting in het huis Slim gemaakt. Koppeling met Philips- Hue, Sonos audio en alarm producten is standaard zonder meerkosten voorzien. Extra mogelijkheden zijn het koppelen van rolluiken, zonwering, gordijnen, verwarming en koeling (inclusief Airco’s). Dit kan, zodra de tekeningen van jouw huis beschikbaar zijn, verder uitgewerkt worden op basis van jouw wensen en budget.

Kijk hier voor een persoonlijke offerte

Reacties