Gira Systeem 55

Het flexibele en veelzijdige basissysteem voor thuis

Een schakelaarontwerp maakt het kleine verschil dat vaak wordt onderschat, maar grote accenten zet. Gira presenteert voor dit belangrijke designelement een eenvoudig te implementeren oplossing.

Systeem 55 biedt een toekomst- en ontwerpgerichte basis voor bijna elke behoefte. Met het innovatieve modulaire systeem hebben alle inzetstukken dezelfde basisafmetingen, designframes kunnen eenvoudig worden vervangen, afhankelijk van de individuele smaak.

Dit is niet alleen praktisch, maar past ook bij vrijwel elk interieur met een grote keuze aan materialen, kleuren en designs. Naast echte materialen zoals glas, aluminium, RVS of linoleum multiplex heeft Gira ook de nieuwste trendkleuren zoals beige en bruintinten.

Het Systeem 55 van Gira biedt daarom een bijna ontelbare variatie voor elke sfeer. Of het nu gaat om modern wonen, een landelijke stijl of Scandinavisch design, er is voor elk wat wils. Wanneer de woonstijl veranderd kan het schakelaarontwerp ook eenvoudig worden gewisseld.Benieuwd? Breng een bezoek aan het Gira Experience Center in Veenendaal, waar je het volledige assortiment aan ontwerpen en de Gira Smart Home kunt ervaren.
Meer informatie over het Gira Systeem 55 op www.gira.nl.