PerVorm deuren: stijlvolle alleskunner

Albo Deuren combineert klassieke vormgeving met de eisen van nu

18 Juni 2019

Een deur die bestand moet zijn tegen inbraak, brand, rook of geluid? Thermisch isolerend, inbraak-, kogel- of stralingwerend? Met PerVorm biedt Albo Deuren de architect ruime vrijheid bij het bepalen van het deurmodel en de vorm. Mét behoud van de gewenste prestaties. Zónder concessies.

PerVorm geeft volop ontwerpvrijheid, zonder beperkt te worden door de technische mogelijkheden van de toeleverende industrie. PerVorm geeft de ruimte om een standaard vlakke, witte deur – bijvoorbeeld met het oog op brandwering – te vervangen door een stijlvolle deur die past in de uitstraling van het project. De vakmensen van Albo Deuren toveren deze ‘vlakke deur’ om in een PerVorm-deur, exact volgens het ontwerp van de architect. Met PerVorm is de brandwerende deur eenvoudig te combineren met standaarddeuren.

Details blijven intact

Een bijzonder project waarbij de details en het aangezicht van vroeger intact moeten blijven, een geheel eigen ontwerp of oude glorie terugbrengen in een project, het kan allemaal met PerVorm. PerVorm is geschikt voor nieuwbouw, renovatie en transformatie, voor zowel wonen als werken. Alle deuren worden digitaal ingemeten en montage-klaar, afgelakt en voorzien van hang- en sluitwerk en deurbeslag geleverd.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden met PerVorm deuren: kijk op albodeuren.nl of download de flyer voor een sfeerimpressie.

Reacties