Onovertroffen zwart en waanzinnig wit!

GPF ZwartWit biedt een uitgebreide collectie deurkrukken, afgewerkt met hoogwaardige poedercoating. U combineert uw favoriete kruk met schild of rozet.

De deurkruk: essentiële eyecatcher!

Veel mensen gebruiken hem zonder erover na te denken: de deurkruk. Toch is deurbeslag essentieel voor uw woning. Niet alleen om de deur correct te kunnen bedienen, maar ook als verlengstuk van uw interieur. Kies uit het grote assortiment deurkrukken van GPF ZwartWit en stel zelf uw blikvanger op de deur samen!

GPF ZwartWit: kwalitatief in weer en wind

Deurbeslag uit de GPF ZwartWit-collectie is afgewerkt met een kwalitatieve poedercoating. Deze biedt UV-wering én is bestand tegen vorst, regen, kortom: alle weersinvloeden. De perfecte deurkruk voor dit seizoen, omdat u verzekerd bent van kleurvastheid en comfort! De sprekende kleuren vormen de blikvangers van elke ruimte en zijn goed te matchen met overige details in uw woning. Wist u dat er naast deurkrukken, ook deurgrepen, raambeslag, meubelbeslag en veiligheidsbeslag in dezelfde finishes beschikbaar zijn? Zo vormen de details van uw interieur een rode (of eigenlijk: zwarte of witte) lijn door uw gehele pand!