Partner

Ten Hulscher bv

Wat maakt Ten Hulscher zo bijzonder? De passie voor de verkoop van bouwbeslag. Ten Hulscher biedt de diverse afnemers hang- en sluitwerk aan in verschillende segmenten. Kwalitatief hoogstaand en functioneel voor verschillende lifestyle groepen. In ons Flexible Sales System staat de visie op verkoop centraal en geeft de klant keuzemogelijkheden en is dus interactief. Een begrip dat steeds actueler wordt en dat Ten Hulscher al sinds de oprichting in 1996 in praktijk brengt.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Ten Hulscher bv

Onovertroffen zwart en waanzinnig wit!

GPF ZwartWit biedt een uitgebreide collectie deurkrukken, afgewerkt met hoogwaardige poedercoating. U combineert uw favoriete kruk met schild of rozet.

De deurkruk: essentiële eyecatcher!

Veel mensen gebruiken hem zonder erover na te denken: de deurkruk. Toch is deurbeslag essentieel voor uw woning. Niet alleen om de deur correct te kunnen bedienen, maar ook als verlengstuk van uw interieur. Kies uit het grote assortiment deurkrukken van GPF ZwartWit en stel zelf uw blikvanger op de deur samen!

GPF ZwartWit: kwalitatief in weer en wind

Deurbeslag uit de GPF ZwartWit-collectie is afgewerkt met een kwalitatieve poedercoating. Deze biedt UV-wering én is bestand tegen vorst, regen, kortom: alle weersinvloeden. De perfecte deurkruk voor dit seizoen, omdat u verzekerd bent van kleurvastheid en comfort! De sprekende kleuren vormen de blikvangers van elke ruimte en zijn goed te matchen met overige details in uw woning. Wist u dat er naast deurkrukken, ook deurgrepen, raambeslag, meubelbeslag en veiligheidsbeslag in dezelfde finishes beschikbaar zijn? Zo vormen de details van uw interieur een rode (of eigenlijk: zwarte of witte) lijn door uw gehele pand!

Meer lezen over
'Onovertroffen zwart en waanzinnig wit!'?

meer van deze professional

Deurgrepen in jaren '30 stijl

Bekijk een overzicht van de jaren '30 deurgrepen in de ...

GPF Entree: betaalbaar, luxe deurbe

Elke deur in uw woning is een visitekaartje naar de rui...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.