SkanSelekt Cube Eikenfineer


Woningen die onder strakke architectuur worden/zijn gebouwd, vragen om een strakke binnendeur met karakter. De SkanSelekt Cube lijn is het antwoord van Skantrae.

Woningen die onder strakke architectuur worden/zijn gebouwd, vragen om een strakke binnendeur met karakter. De SkanSelekt Cube lijn is het antwoord van Skantrae. www.skantrae.com

Met een strak 90° profiel en grote vlakken heeft Skantrae een deur ontworpen die perfect past bij deze stijl. Met het S.E.F.S. (Skantrae Easy Fixing System) glaslattensysteem is de kunst van het weglaten met eenvoudige montage van de glaslatten gecombineerd.

 

Skantrae zet nu een volgende stap. Het ?origineel? wordt uitgebreid met drie moderne wit Eikenfineer modellen. Het wit Eikenfineer geeft de deurmodellen een eerlijke en warme uitstraling en is eenvoudig naar keus te bewerken, met bijvoorbeeld beitsen, washes of waxes. Hierdoor is iedereen in staat de deur volledig aan te passen aan zijn interieur en de persoonlijke smaak. Voor het glasmodel is er een keuze uit maar liefst zes verschillende glasdesigns (vanzelfsprekend veiligheidsglas).
Ook aan bijpassend beslag is gedacht in de vorm van de nieuwe deurkrukken Prezo en Quadra Oak, beide voorzien van een krasvaste en kleurechte titanium coating.

Skantrae heeft zich niet alleen door de vorm laten leiden tijdens de ontwikkeling, het minimalistisch design gaat samen met maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Deze Eiken deurmodellen zijn dan ook voorzien van het FSC keurmerk. De stijlen en dorpels zijn opgebouwd uit gelamineerde en gevingerlaste stijlen. Alleen deze constructie garandeert een stabiele en duurzame constructie.

Skantrae is het one-stop-shopping adres voor uw binnen- en buitendeuren.

Meer informatie: www.skantrae.com.

Publicatiedatum: 29 juli 2009

AANBEVOLEN

De mooiste, sfeervolste en stoerste binnendeuren voor elk interieur

Binnendeuren met glas bijvoorbeeld of van zwart staal zijn echte eyecatchers in ...

Sliced deurbeslag by Moors

Deurkrukken serie Arjan Moors: minimalistisch en subtiel

Trendy mat zwarte scharnieren

Creëer een uniforme stijl in uw interieur met zwarte scharnieren van Intersteel

Deuren: sesam, open u!

Twee dezelfde huizen krijgen een compleet eigen uitstraling met een unieke voord...

Dock deurbeslag by Munnikhof

Deurkrukkenserie van Erik Munnikhof: karakteristiek en eigentijds

Wat is jouw favoriete stijl? Industrieel, landelijk, modern of klassiek?

Deuren zijn hét visitekaartje van jouw woning en maken je interieur pas écht c...

Advertentie