Foto: /284850.jpeg

Nieuwe binnendeurenserie Skantrae Essence

Skantrae Essence is de jongste telg binnen het zeer uitgebreide assortiment luxe binnendeuren van Skantrae.

Skantrae Essence is de jongste telg binnen het zeer uitgebreide assortiment luxe binnendeuren van Skantrae.

Deze nieuwe serie paneeldeuren onderscheidt zich met name door een combinatie van een uiterst aantrekkelijke prijsstelling met de vertrouwde Skantrae kwaliteit. Elk model uit de Essence serie kent eenzelfde scherpe prijs, namelijk slechts € 198,- incl. BTW voor deurmodellen in een stompe uitvoering. Voor deuren in een opdekuitvoering geldt een toeslag van € 12,-.

 

De Essence binnendeuren zijn ook opgebouwd uit massief FSC hout en voorzien van een fraaie facetprofilering. Alle maten zijn direct uit voorraad leverbaar en de garantietermijn bedraagt maar liefst 7 jaar.

Kortom, Skantrae biedt nu ook een serie kwalitatief hoogwaardige paneeldeuren voor net onder de € 200 incl. BTW. Uiteraard levert Skantrae ook bij deze serie een breed scala aan bijpassend glas, deurbeslag, architraven, wand- en plafondlijsten, plinten en lambrisering.

Met een vertrouwde Skantrae kwaliteit voor een uiterst aantrekkelijke prijs verwacht Skantrae dan ook erg veel van deze nieuwe deurenserie.

Skantrae B.V. is een Nederlands deurenbedrijf, gevestigd in Zevenaar met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van binnen- en buitendeuren en bijpassende accessoires, zoals glas, architraven, deurbeslag, lambrisering, plafondlijsten, hang- en sluitwerk en plinten.

Meer informatie: www.skantrae.com

Publicatiedatum: 30 juni 2012

Reacties