string(1) "p"

Industrieel antiek chromen deurbeslag creëert inspireert

De juiste details zorgen samen voor een schitterende, fijne leefomgeving. Met antiek chromen deurklinken zorgt u bijvoorbeeld voor een industriële look.

Industrieel leven met de juiste details

Leven in een industriële sfeer is enorm geliefd. Hoge plafonds, zichtbare (verwarmings)buizen, fabriekslampen en sobere materialen… een industrieel interieur laat zich snel herkennen. Om te voorkomen dat de sfeer ietwat kil wordt, zijn goede details een must! Daarom presenteert Ten Hulscher u graag het robuuste deurbeslag van de Italiaanse designfirma Mandelli. Uitgevoerd in karakteristiek antiek chroom is het een echte blikvanger.

Mandelli’s antiek chrome: intrigerend industrieel

Deurbeslag in de finish antiek chroom is een subtiele aanvulling op uw interieur. De deurkrukken zien er stoer uit door hun grijze, getrommelde finish. Toch zijn ze door het gebruik van goede details en golvende vormen ook verfijnd. Bovendien kunt u de industriële look probleemloos doortrekken van deur naar raam. Het draaikiepbeslag in dezelfde finish is mooi én veilig. Zo biedt Mandelli u een totaaloplossing voor elke ruimte die op zoek is naar karakteristiek beslag!