Flinke uitbreiding Skantrae SlimSeries

Skantrae maakt de zwarte en witte SlimSeries binnendeurencollectie compleet met nieuwe glassoorten en nog meer hang- en sluitwerkpakketten.

27 November 2019

Na een eerdere uitbreiding van Skantrae SlimSeries met witte deuren, wordt het assortiment nog verder uitgebreid met nieuwe glassoorten. Hierdoor wordt de toepassing nog breder en kunnen ook glasdeuren worden toegepast voor ruimtes zoals toilet en badkamer. Nieuwe bijpassende hang- en sluitwerkpakketten incl. vrij- en bezet sloten zijn ook aan het assortiment toegevoegd.

Nieuwe glassoorten en panelen

Skantrae SlimSeries deuren zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in blank glas, nevel glas en rookglas. Daarnaast breiden we ons assortiment uit met zwarte paneeldeuren. Ook SlimSeries Ultra is vanaf nu verkrijgbaar in wit en kan naast blank glas ook worden voorzien van rookglas en nevel glas.

Uitbreiding SlimSeries hang- en sluitwerk pakketten

Op een mooie deur hoort natuurlijk bijpassend hang- en sluitwerk. Daarom heeft Skantrae de bestaande hang- en sluitwerkpakketten uitgebreid met deurkrukken, grepen en kleuren die de deuren completeren. Zo zijn er pakketten met kruk, slot en frezing, maar daarnaast ook met cilinderrozetten of een vrij-bezetslot voor je badkamer of toilet. Skantrae heeft aan alles gedacht door er ook een slot met zwarte voorplaat bij te leveren.

Nieuwe boardpaneeldeuren, Nano & Nano TopCoat

Skantrae voegt twee nieuwe boardpaneeldeuren toe aan haar assortiment: SKB 210 en SKB 211. Aan Nano TopCoat wordt de SKL 935 toegevoegd. Daarnaast wordt Nano uitgebreid met de SKL 953.

Uitbreiding deurkrukken assortiment

Skantrae heeft nieuwe deurkrukken en deurgrepen aan het assortiment toegevoegd. Deze krukken zijn in diverse finishes verkrijgbaar. Ook is de keuze in vrij-bezetsloten voor badkamer- en toiletdeuren uitgebreid.

Bezoek de website voor meer informatie: www.skantrae.com 

Reacties