Partner

Cubic Colors B.V.

In de shops van Cubic Colors vind je deurbeslag, meubelbeslag, naambordjes, huisnummers, deurbellen, deuren en meer! Ontdek ons enorme online assortiment.

Bedrijfsoverzicht Cubic Colors B.V.

Emaille huisnummers

Landelijk, klassiek of modern? Welke stijl voordeur je ook hebt, bij ons vind je huisnummerbordjes met naam in vele soorten en maten.

Kies in de shop het ontwerp dat het beste bij je voordeur past en vul vervolgens op de detailpagina zelf je huisnummer en naam in. De emaille bordjes worden traditioneel gefabriceerd. De levertijd bedraagt daarom ongeveer 4 weken. Het produceren gebeurt volgens een traditionele techniek, per kleur in de oven op 800°C. Hierdoor verkrijgt elk emaille bord een hoogwaardige glans. De emaille borden zijn UV- en weerbestendig en vuil en water afstotend. Onze huisnummerbordjes van emaille zijn er in vele soorten en maten. Kies uit huisnummerbordjes met rand of rand + kader. De verschillende vormen zoals rond, ovaal of rechthoekig en kleuren zoals groen, blauw rood, wit en creme maken dat er voor elke stijl voordeur een huisnummerbordje geschikt is.

Bestel dit product makkelijk online op deurbeslag.nl

Deurbeslag.nl is een voorraadhoudende webshop met een showroom in Garderen.

Onze webshops:

 

Meer lezen over
'Emaille huisnummers'?

meer van deze professional

Jaren 30 deurbeslag

Jaren 30 deurbeslag is de finishing touch van een jaren...

Raambeslag

Om jouw raam optimaal te bedienen, gebruik je passend r...

Deurkrukken zwart egaal

Ons projectbeslag in de finish zwart is praktisch én p...

Toon alle 42 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.