Deurbeslag en Anastasius: waar stijl en smaak elkaar ontmoeten

Wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor jouw interieur, is het bezoeken van de showroom van Deurbeslag.nl in Garderen zeker de moeite waard.

Deurbeslag, raambeslag en veiligheidsbeslag zijn van groot belang voor de inrichting van een huis. Deze details kunnen namelijk een grote impact hebben op de algehele uitstraling van een kamer. Een elegante deurkruk kan bijvoorbeeld een simpele deur een chique uitstraling geven, terwijl een robuust veiligheidsbeslag juist kan bijdragen aan een gevoel van veiligheid en bescherming. Wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor jouw interieur, is het bezoeken van de showroom van Deurbeslag.nl in Garderen zeker de moeite waard.

Ontdek de onmisbare final touch voor jouw interieur

In de showroom vind je namelijk een enorme variatie aan deurbeslag, raambeslag, veiligheidsbeslag en meer. Van modern en strak tot klassiek en elegant. Door de verschillende stijlen en ontwerpen in het echt te kunnen zien en aanraken, kun je een beter beeld krijgen van hoe bijvoorbeeld een deurklink aanvoelt of wat het beste bij jouw interieur past.

Het assortiment van Deurbeslag.nl is niet alleen ruim, maar ook van hoge kwaliteit. Het is namelijk belangrijk dat deurbeslag niet alleen mooi is, maar ook stevig en duurzaam. Daarom vind je in onze showroom enkel producten van gerenommeerde merken die bekendstaan om hun hoogwaardige kwaliteit.

Dit kan alleen ook betekenen dat het lastig voor je kan zijn om een keuze te maken. Daarom staan onze experts altijd voor je klaar om je te helpen. Heb je een product op de website van Deurbeslag.nl gezien waarin je geïnteresseerd bent? Dan is het goed om voor je bezoek aan de showroom even aan te geven welk product je graag zou willen zien of aanraken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat dit product voor jou klaarligt.

Een unieke ervaring voor alle zintuigen

Nadat je in de showroom samen met een expert alle mogelijkheden hebt bekeken, kun je onder het genot van heerlijk eten en drinken bijkomen in een ontspannen sfeer. Naast de showroom bevindt zich namelijk Anastasius Grand Café. Het restaurant in Garderen is omringd door groen en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving, waardoor het de perfecte plek is om in alle rust na te denken over de producten die je hebt bekeken.

Het menu van Anastasius Grand Café is net zo gevarieerd als de showroom van Deurbeslag.nl. Het biedt een verscheidenheid aan gerechten, van hartige maaltijden tot zoete desserts. Het café heeft ook een ruime selectie drankjes, waaronder warme dranken, cocktails en wijnen.

Stijl, smaak en inspiratie

Door je bezoek aan de showroom te combineren met een bezoek aan het Grand Café, combineer je stijl, smaak en inspiratie. Wat ons betreft de ideale cocktail voor een heerlijk dagje weg! Beiden bevinden zich in het voormalig hotelpand Anastasius, in het gezellige en groene Garderen. Lekker centraal en gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of zelfs wandelend.

Informatie showroom:
Speulderweg 38-40
3886 LB Garderen
0577 - 46 21 98
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur
Zaterdag: Op afspraak