Partner

Cubic Colors B.V.

In de shops van Cubic Colors vind je deurbeslag, meubelbeslag, naambordjes, huisnummers, deurbellen, deuren en meer! Ontdek ons enorme online assortiment.

Bedrijfsoverzicht Cubic Colors B.V.

Meubelbeslag: van kom tot knop

Met de juiste accessoires geef je jouw meubels een persoonlijke tint. Bekijk o.a. onze meubelknoppen, meubelgrepen en komgrepen en pimp jouw interieur!

Wanneer je uitgekeken bent op jouw keukenkastje of meubellade, kun je deze eenvoudig aanpassen met nieuwe grepen of knoppen - eventueel samen met een nieuw likje verf. Zo oogt het geheel direct anders en kun je bijvoorbeeld de stijl van het deurbeslag doortrekken in jouw meubels. Dit geeft rust en toont jouw oog voor detail! De kommen zijn bovendien zeer geschikt voor schuifdeuren en kunnen in de deur gemonteerd worden.

In onze uitgebreide collectie op meubelbeslag.nl vind je onder andere knoppen en grepen in RVS, messing en smeedijzer. Bovendien zijn diverse producten afgewerkt met een bepaalde finish. Zo zijn onze RVS meubelknoppen ook verkrijgbaar met een zwarte of witte structuurcoating. Het meubelbeslag van het Italiaanse Mandelli en het Engelse Kirkpatrick is verkrijgbaar in (bijna) alle finishes die zij ook aanhouden voor hun deurbeslag.

De webshops van Cubic Colors

Meer lezen over
'Meubelbeslag: van kom tot knop'?

meer van deze professional

Sfeervol schuifdeursysteem

In woonbladen, tv-programma’s, online: overal kom je ...

Kinderbeveiliging

Met kinderbeveiliging van Secu maak je jouw huis veilig...

GPF wit

Toon alle 42 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.