Partner

Cubic Colors B.V.

In de shops van Cubic Colors vind je deurbeslag, meubelbeslag, naambordjes, huisnummers, deurbellen, deuren en meer! Ontdek ons enorme online assortiment.

Bedrijfsoverzicht deurbeslag.nl

Smeedijzer schuiven & grendels

Zwart smeedijzer symboliseert nostalgie en biedt een scala aan mogelijkheden. Kirkpatrick ontwikkelde uiteenlopende producten die overal inzetbaar zijn!

Verwen jouw interieur met karakteristieke details

Zwart smeedijzer heeft een robuuste uitstraling: krachtig en vol karakter. Kirkpatrick heeft een uitgebreide collectie producten ontwikkeld van dit metaal, toepasbaar op allerlei manieren. Wat dacht je van een ouderwetse koffersluiting, allerlei soorten grendels, een deurketting en een heuse loketsluiting? Leuk voor de inrichting van jouw winkel, een authentieke werkkamer of ter afsluiting en verfraaiing van bijgebouwen in de tuin. Neem bijvoorbeeld Kirkpatricks collectie schuiven en grendels, die zowel binnen- als buitenshuis de show stelen. Een deurgrendel op de poort, een staartschuif op hoge schuurdeuren of een karakteristieke krukschuif… ontdek hoe jouw woning meer sfeer krijgt met smeedijzer!

De webshops van Cubic Colors

Meer lezen over
'Smeedijzer schuiven & grendels'?

meer van deze professional

Sfeervol schuifdeursysteem

In woonbladen, tv-programma’s, online: overal kom je ...

Italiaans deurbeslag van Mandelli

Mandelli produceert uniek, 100% Italiaans deurbeslag. H...

Emaille huisnummers

Landelijk, klassiek of modern? Welke stijl voordeur je ...

Toon alle 42 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.