Partner

Cubic Colors B.V.

In de shops van Cubic Colors vind je deurbeslag, meubelbeslag, naambordjes, huisnummers, deurbellen, deuren en meer! Ontdek ons enorme online assortiment.

Bedrijfsoverzicht Cubic Colors B.V.

Landelijk deurbeslag

Met het landelijke beslag van Kirkpatrick haalt u een stukje ouderwetse ambacht in huis. Het smeedijzeren deurbeslag is met de hand en traditioneel gemaakt.

Het Kirkpatrick deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag wordt op traditionele wijze in Engeland gefabriceerd, het gehele proces omvat veel handwerk.
Het smeedijzeren beslag van Kirkpatrick is bij deurbeslag.nl verkrijgbaar. Het is voorzien van een duurzame en weerbestendige zwarte coating. De structuur is in beide uitvoeringen levendig en uniek en geeft een oude en authentieke uitstraling aan bijvoorbeeld uw voordeur. Het past goed bij het huis in rustieke stijl, de Engelse cottage, de boerderij of gewoon voor hét accent in uw interieur: van landelijke deurkloppers tot authentieke grepen en van nostalgische huiscijfers tot het vanouds charmante toiletgarnituur. Geef uw huis een landelijke stijl met boerendeurbeslag in smeedijzer.

Bestel dit product makkelijk online op deurbeslag.nl

Of bekijk de gehele collectie in de online brochure.

Deurbeslag.nl is een voorraadhoudende webshop met een showroom in Garderen.

Onze webshops:

Meer lezen over
'Landelijk deurbeslag'?

meer van deze professional

Jaren 30 deurbeslag

Jaren 30 deurbeslag is de finishing touch van een jaren...

GPF Entree deurbeslag

Stap uw persoonlijke wereld binnen met GPF Entree. Deze...

GPF zwart

Toon alle 42 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.