GPF Urban Jungle collectie: ga voor groen!

De trend urban jungle is onverminderd populair. Met kamerplanten, groene wandbekleding en goedgekozen home deco haalt u de natuur op speelse wijze in huis.

GPF Urban Jungle: rijke kleuren, natuurlijke uitstraling

Steeds meer mensen staan stil bij de flora en fauna om hen heen. Duurzaam leven is belangrijk – en het is bovendien hip! Een huis vol planten maakt gelukkig en draagt bij aan een gezondere leefomgeving. Met de GPF Urban Jungle collectie plaatst Ten Hulscher het spreekwoordelijke ‘puntje op de i’ in natuurlijke interieurs. De hang- en sluitwerkproducent presenteert verfrissend deurbeslag in vier fraaie natuurtinten. De namen van de finishes zijn gebaseerd op elementen uit de natuur: zand, klei, blad en mos. Door de hoogwaardige poedercoating zijn de producten zowel binnen als buiten te gebruiken, hebben ze UV-wering voor kleurvastheid en een fijnstructuur. De deurkrukken op rozet en deurbeslag accessoires zijn uit voorraad leverbaar.

Kleurrijk wonen met GPF bouwbeslag

Ten Hulscher staat bekend om haar uitgebreide collectie deurbeslag met oog voor kwaliteit, design en trends. Een goed voorbeeld is hun GPF ZwartWit assortiment, dat al sinds 2011 onderdeel is van de collectie en dat eerder dit jaar fors is uitgebreid. Het assortiment van Ten Hulschers private label GPF bouwbeslag is geliefd door haar scala aan finishes. Dankzij de behandeling met kwalitatieve poedercoatings of PVD ontstaat deurbeslag in unieke kleuren. Alle coatings worden in Nederland geproduceerd, zodat Ten Hulscher nauw bij het proces betrokken is en strenge kwaliteitscontroles uit kan voeren. Deurkrukken zijn immers de kunstobjecten die uw favoriete woonstijl benadrukken en compleet maken. Dat noemt Ten Hulscher: de kunst van het openen en sluiten!