Zwarte cilinders

De M&C cilinders Condor en Matrix zijn kwalitatieve SKG*** cilindersloten in schitterend zwart. Een geweldige match met ons zwarte deurbeslag!

Kleur bekennen: stijlvol zwart op jouw deur

De trend van zwart deurbeslag is onverminderd populair! Cubic Colors heeft een ruime collectie deurkrukken, schilden en rozetten in zwart. En als finishing touch: zwarte cilinders die volledig opgaan in hun zwarte veiligheidsbeslag. Zo geniet jij van een stijlvolle deur zónder opvallende cilinder in een tegenstrijdige kleur.

Ons zwart. Onovertroffen.

De zwarte producten van Cubic Colors en GPF bouwbeslag worden stuk voor stuk gemaakt met oog voor kwaliteit én uitstraling. Je bent verzekerd van goedwerkend deurbeslag met een hoogwaardige poedercoating. Ons veiligheidsbeslag is uitgevoerd met SKG***, waardoor minstens vijf minuten inbraakwering gewaarborgd zijn. 

Kwalitatieve M&C Condor en Matrix cilinders

De cilindersloten van M&C profileren zich als kwalitatieve beveiliging tegen een groot aantal inbraaktechnieken. Denk daarbij aan het boren en openpikken van cilinders, maar ook tegen de impressietechniek (waarbij je met een ongeslepen sleutel uiteindelijk een slot kunt lockpicken) zijn deze cilinders beschermd. Beide types hebben een verstevigde brug, waardoor ze nagenoeg niet te breken zijn. Door de bewerking met een zwarte coating krijgen de M&C cilinders een prachtige, donkere kleur.

Profielfoto van deurbeslag.nl
deurbeslag.nl
Speulderweg 38-40, 3886 LB Garderen