Dakkapel Op Maat

Een dakkapel is een relatief eenvoudig product, want feitelijk is het niet meer, dan twee zijwanden en een dak die worden geassembleerd en worden geplaatst op een woning.

19 Januari 2011

Ondanks dat een eenvoudig product is, kan het je wel grote voordelen bieden. Het grootste voordeel van een dakkapel is natuurlijk de ruimtewinst.

De ruimtewinst hangt af van twee aspecten, dit is de hellingshoek van het dak van je woning en de hoogte van de dakkapel. Hoe lager het aantal graden van de hellingshoek, hoe flauwer je dak en hoe meer ruimtewinst.

De kosten?

DakkapelOpMaatOffertes.nl is de nieuwste vergelijkingswebsite op het gebied van dakkapellen. De website biedt je de mogelijkheid offertes aan te vragen voor dakkapellen. In ons netwerk hebben wij een groot aantal dakkapelspecialisten die voor jou de offerte binnen zeer korte tijd op maat maken.

Je kunt een offerte aanvragen door gebruik te maken van het offerteformulier dat vermeldt staat op de website, dit kost je nog geen 2 minuten en mocht je hier toch niet uitkomen dan vindt je op de website een uitgebreid assortiment aan informatie, zodat je het offerteformulier toch succesvol kan invullen. Je ontvangt van maximaal 6 dakkapelspecialisten een offerte, deze bedrijven worden naar regio geselecteerd en zijn allen zeer ervaren op gebied van dakkapellen.

Een vergunning?

Sinds 1 oktober 2010 wordt gesproken over een omgevingsvergunning. De website hiervoor is; www.omgevingsloket.nl. Je kunt op deze website onder andere controleren of je een vergunning nodig hebt. Je behoeft alleen maar uw postcode hierbij in te vullen.

Je kunt een dakkapel op de achtergevel vergunningsvrij plaatsen, mits deze aan een aantal criteria voldoet. Een dakkapel op de voorgevel is altijd vergunningsplichtig, dit geldt ook voor afwijkende vormen, zoals pannendaken/sleepdakkapellen, verlegde nokdakkapellen of nokverhogingen.

Meer informatie: www.dakkapelopmaatoffertes.nl.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
Anderen bekeken ook

Dakkapellen

De prefab dakkapel type is een naadloze, glasvezelversterkte polyester dakkapel uit een stuk met een verholen goot aan de zijkant.Hierdoor is het ontsierende en onderhoudsgevoelige lood aan de zijkant overbodig geworden.Een naadloze polyester dakkapel is dus geen kunststof dakkapel en is zonder hout opgebouwd, dus een 100% houtvrij casco.Op deze dakkapellen heeft het milieu ook niet veel vat, door de gelcoating zijn ze bestand tegen vervelende invloeden van het milieu. Het dakkapel is voorzien van een polyester dak in de kleur wit, dus in de zomer zeer sterk zonwerend.De opbouw van de sandwichconstructie bestaat uit een buitenlaminaat van naadloos gladdepolyester, verlijmd van een PU schuimvulling.Verder is het dakkapel in elke RAL-kleur te verkrijgen, in zowel glad  als rabbat-look.

G & M Best