Dakkapel Op Maat


Een dakkapel is een relatief eenvoudig product, want feitelijk is het niet meer, dan twee zijwanden en een dak die worden geassembleerd en worden geplaatst op een woning.

Ondanks dat een eenvoudig product is, kan het je wel grote voordelen bieden. Het grootste voordeel van een dakkapel is natuurlijk de ruimtewinst.

De ruimtewinst hangt af van twee aspecten, dit is de hellingshoek van het dak van je woning en de hoogte van de dakkapel. Hoe lager het aantal graden van de hellingshoek, hoe flauwer je dak en hoe meer ruimtewinst.

De kosten?

DakkapelOpMaatOffertes.nl is de nieuwste vergelijkingswebsite op het gebied van dakkapellen. De website biedt je de mogelijkheid offertes aan te vragen voor dakkapellen. In ons netwerk hebben wij een groot aantal dakkapelspecialisten die voor jou de offerte binnen zeer korte tijd op maat maken.

Je kunt een offerte aanvragen door gebruik te maken van het offerteformulier dat vermeldt staat op de website, dit kost je nog geen 2 minuten en mocht je hier toch niet uitkomen dan vindt je op de website een uitgebreid assortiment aan informatie, zodat je het offerteformulier toch succesvol kan invullen. Je ontvangt van maximaal 6 dakkapelspecialisten een offerte, deze bedrijven worden naar regio geselecteerd en zijn allen zeer ervaren op gebied van dakkapellen.

Een vergunning?

Sinds 1 oktober 2010 wordt gesproken over een omgevingsvergunning. De website hiervoor is; www.omgevingsloket.nl. Je kunt op deze website onder andere controleren of je een vergunning nodig hebt. Je behoeft alleen maar uw postcode hierbij in te vullen.

Je kunt een dakkapel op de achtergevel vergunningsvrij plaatsen, mits deze aan een aantal criteria voldoet. Een dakkapel op de voorgevel is altijd vergunningsplichtig, dit geldt ook voor afwijkende vormen, zoals pannendaken/sleepdakkapellen, verlegde nokdakkapellen of nokverhogingen.

Meer informatie: www.dakkapelopmaatoffertes.nl.

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Dakkapel: plaatsen, prijzen en kosten

Hoe kun je eenvoudig een dakkapel laten plaatsen? Het hoeft niet veel te kosten,...

Vergunning nodig voor een dakkapel?

Overweeg je een nieuwe dakkapel? Wellicht heb je een vergunning nodig. Wat zijn ...

MOBOX

Ga je verbouwen of verhuizen en moet je tijdelijk spullen opslaan? MOBOX biedt e...

Je eigen verbouwing

Het is een droom van vele huizenbezitters: je woning helemaal inrichten zoals ji...

Extra ruimte en licht!

Een extra zolderkamertje, slaapkamer of hobbyruimte? Kies dan voor een dakkapel ...

Advertentie