Uw dak op ieder moment in goede staat?

Het dak vormt een belangrijk onderdeel van uw woning. Het beschermt tegen weersinvloeden zoals regen en wind. Problemen zorgen al snel voor grote overlast.

Het is belangrijk dat uw dak op ieder moment in goede staat verkeert,

Het dak vormt een belangrijk onderdeel van uw woning en beschermt u tegen weersinvloeden als regen, wind en sneeuw. Het is belangrijk dat uw dak op ieder moment in goede staat verkeert, problemen zorgen al snel voor grote overlast. Een dakdekker zorgt ervoor dat mankementen aan uw dakbedekking snel worden verholpen. In de gehele provincie Noord-Holland staat Severijnse Dakbedekkingen voor u klaar!

Severijnse Dakbedekkingen BV heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumineuze dakbedekkingen, eventueel inclusief isolatie, in de nieuwbouw en de renovatie.

Als dakdekker hebben wij jarenlange ervaring met het uitvoeren van alle mogelijke dakwerkzaamheden. Onze dakdekkers zijn stuk voor stuk goed geschoold en beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om werkzaamheden aan uw dak snel, vakkundig en veilig te kunnen verrichten. Wij werken met moderne materialen en passen de nieuwste technieken toe. Hierdoor kunt u altijd topkwaliteit verwachten.

U bent van harte welkom voor advies.
Bel of mail ons voor een afspraak.