Profielfoto van Severijnse Dakbedekkingen

Severijnse Dakbedekkingen

Ambachtsring 25c, 1969 NH Heemskerk

Over ons

Severijnse Dakbedekkingen BV heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumineuze dakbedekkingen, eventueel inclusief isolatie, in de nieuwbouw en de renovatie

Het dak vormt een belangrijk onderdeel van uw woning en beschermt u tegen weersinvloeden als regen, wind en sneeuw. Het is belangrijk dat uw dak op ieder moment in goede staat verkeert, problemen zorgen al snel voor grote overlast. Een dakdekker zorgt ervoor dat mankementen aan uw dakbedekking snel worden verholpen. In de gehele provincie Noord-Holland staat Severijnse Dakbedekkingen voor u klaar!

Severijnse Dakbedekkingen BV heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumineuze dakbedekkingen, eventueel inclusief isolatie, in de nieuwbouw en de renovatie.

Echte Specialisten
Als dakdekker hebben wij jarenlange ervaring met het uitvoeren van alle mogelijke dakwerkzaamheden. Onze dakdekkers zijn stuk voor stuk goed geschoold en beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om werkzaamheden aan uw dak snel, vakkundig en veilig te kunnen verrichten. Wij werken met moderne materialen en passen de nieuwste technieken toe. Hierdoor kunt u altijd topkwaliteit verwachten.

dak