Zelfdragende Goten

Naadloze aluminium zelfdragende dakgoot tot een lengte van 16 meter. Uw goot renoveren was nog nooit zo eenvoudig. Ook zeer geschikt voor nieuwbouw.

Polyline Plus Goot

Zelfdragende aluminium bakgoot

De complete zelfdragende goot is perfect voor renovatie, maar evengoed geschikt voor nieuwbouwprojecten. De goot wordt compleet

geleverd en kan desgewenst gemonteerd worden. Een geheel gestandaardiseerd concept.

Het maken van een houten bekisting met daarin een dakgoot en het bekleden van de bak wordt in dit geval geheel overbodig. Ook de kosten die je normaal elke paar jaar hebt met schilderen zijn overbodig geworden.

Met 3 standaard modellen past deze zelfdragende goot bij elke bouwstijl. Toch liever een ander model neem dan even contact met ons op voor meer informatie of uw specifieke wensen.

Standaard Kleuren

Wit Ral 9010

Creme Ral 9001

Grijs Ral 7036

Antraciet Ral 7016

Standaard afmetingen

 

G2

G3

G4

Maatvoering en beschrijving

De goot kan eenvoudig  bevestigd worden aan de binnenkant en heeft verder geen beugels of ondersteuning nodig. Door de complete afwerking bent u in één keer klaar met het monteren van de goten aan uw woning of bedrijfspand.

De goot is verkrijgbaar in 4 standaard kleuren, andere Ralkleuren zijn op aanvraag leverbaar.

Tevens zijn er diverse accessoires zoals hoekstukken, koppelsukken en hemelwaterafvoeren leverbaar welke perfect bij de zelfdragende goot passen.

Wij hebben een eenvoudig opnameformulier waarmee u snel een offerte kunt aanvragen. stuur ons daarvoor even een mailtje.