Profielfoto van Poly-Line.nl

Poly-Line.nl

Hessenweg West 5B, 7731 RN Ommen

Over ons

Voor een compleet pakket dakgoten en hemelwaterafvoeren kunt u bij Poly-Line terecht. Zij leveren en monteren hun producten in heel Nederland.

Poly-Line

Poly-LineNaadloze Aluminium Dakgoten is in 1999 begonnen met het leveren en monteren van dakgoten in Nederland. Intussen zijn ze een begrip geworden op het gebied van Aluminium Dakgoten, maar in de loop van de jaren hebben ze niet alleen hun assortiment dakgoten uitgebreid maar zijn ze ook meer toe gaan leggen op het leveren en eventueel monteren van een compleet hemelwaterafvoersysteem.

Naast de PVC hemelwaterafvoeren, welke alleen in wit en grijs verkrijgbaar zijn, hebben wij ons systeem uitgebreid met aluminium hemelwaterafvoeren. Deze aluminium HWA’s zijn leverbaar in alle mogelijke RAL kleuren en kunnen worden uitgevoerd in zowel rond als vierkant.

De vierkante HWA straalt niet alleen luxe uit, maar kan ook nog eens heel mooi in een gevel 'weggewerkt' worden voor een heel strak resultaat.

Voor beide types is een heel kleurenassortiment beschikbaar. Dankzij deze diversiteit in kleuren kunt u de HWA laten opgaan in de gevel of juist laten accentueren door middel van een moderne tint.   

Daarnaast leveren wij voor de doe-het-zelver de RainSystem dakgoten in 3 verschillende modellen. Deze stalen dakgoten zijn eenvoudig te verwerken, maar kunnen door ons professionele team van monteurs uiteraard ook gemonteerd worden.

Ook zijn wij al jaren actief in levering en montage van  zelfklevend EPDM. Deze aanvulling op ons assortiment is ontstaan doordat er vraag bleef naar een oplossing voor het renoveren van een maatwerkgoot in een houten bak of tussengoot.

Tijdens onze zoektocht naar een alternatief kwamen wij in contact met EPDM Systems waar voor de schadelijke zinken dakgoten EPDM als alternatief werd geboden. Na een interne opleiding zijn onze monteurs zeer vakkundig in het verwerken van het materiaal en kunnen wij het geheel perfect afwerken met een gezette daktrim of kraal.
 
Tevens heeft Poly-Line zich gespecialiseerd in het bekleden van boeien en windveren met aluminium of staal. Deze onderhoudsvrije oplossing voor het vervelende schilderwerk is een juiste aanvulling op hun assortiment, vooral ook omdat zij over zet- en knipbanken beschikken en geen wachttijden kennen om het materiaal in de juiste vorm te zetten.

Een nieuwe aanvulling op de boeibekleding zijn de gezette plankprofielen, deze worden net als de dakgoten uit één stuk gemaakt, met dit verschil dat de machine niet mee hoeft naar de bouwplaats. De plankprofielen worden namelijk dwars op de gevel gemonteerd en zijn daarom over het algemeen niet langer dan een meter. 

Zo heeft Poly-Line zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een vakkundig bedrijf dat zich voornamelijk heeft gespecialiseerd in een compleet hemelwaterafvoersysteem. Zij zal dit ook in de toekomst blijven doen, door het ontwikkelen van steeds weer nieuwe producten, voor een zo compleet mogelijk assortiment.