Foto: 2020/Yale-Linus-telefoon-slim-deurslot.jpg

Yale introduceert slim deurslot Linus®

Linus®: een slim deurslot waarin 180 jaar ervaring op het gebied van beveiliging is verwerkt.

Yale is dé expert als het om de beveiliging van woningen gaat. Zij introduceerde vandaag Linus®, een sleutelloos deurslot dat is bedoeld om mensen te beschermen en het leven te vereenvoudigen.

Je deur openen zonder sleutels

Met het nieuwe slimme deurslot Linus® van Yale kunnen gebruikers op afstand hun deur vergrendelen en ontgrendelen. Dankzij geavanceerde software en de intuïtieve mobiele Yale Access App biedt Linus® de mogelijkheid om zonder sleutel naar binnen te gaan. Gebruikers kunnen zien wie er wanneer binnenkomt, virtuele gastsleutels toekennen en controleren of de deur open of gesloten is.

Slimme deur

Het slimme deurslot Linus® maakt elke deur slim. Dankzij de geavanceerde technologie maakt het slimme deurslot verbinding met toonaangevende smart home systemen, stemassistenten en verhuurplatforms voor een probleemloze bediening van deuren en toegangsbeheer.

Prijzen en awards

Linus® viel eerder dit jaar in de prijzen tijdens de prestigieuze Red Dot Awards en de Ambient Awards op CES Las Vegas door zijn slanke, intelligente ontwerp en de beste materialen in zijn klasse. Het deurslot vormt een perfect uitgangspunt voor het stijlvolle en slimme huis van vandaag.

“Wat Linus® onderscheidt ten opzichte van andere slimme deursloten op de markt, is 180 jaar ervaring op het gebied van beveiliging en innovatie die erin is verwerkt. Dit betekent dat consumenten er écht op kunnen vertrouwen dat ze de nieuwste beveiligingsoplossing gebruiken met gloednieuwe functionaliteiten die hun huis en alles wat daarin zit beschermen”, aldus Kate Clark - Managing Director Yale EMEA.

Automatische vergrendeling en ontgrendeling

Voor extra gemoedsrust kan de functie 'automatisch vergrendelen' worden geactiveerd, waardoor de deur automatisch op slot gedraaid wordt. Dit gebeurt direct na het sluiten van de deur of na een bepaalde periode die is ingesteld via de Yale Access App. Als je weer thuiskomt en naar de deur loopt, wordt de deur door de automatische vergrendeling weer ontgrendeld dankzij geo-fencing. Zo hoef je nooit meer naar je sleutels te zoeken!

Yale Access App

Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken of je je deur wel goed hebt afgesloten. En mocht je toch twijfelen, dan kun je de status van de deur altijd en overal controleren via de Yale Access App. Voor extra gemak is Linus® uitgerust met de DoorSense™ -technologie, die aangeeft of de deur gesloten is of dat er iets onverwachts gebeurt, zoals wanneer iemand de deur heeft laten openstaan.

Altijd veilig en goed beveiligd

Dankzij 180 jaar deskundigheid op dit gebied, vormt veiligheid onze prioriteit. Daarom maakt Linus® gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE)-encryptie, naast AES 128-bits en TLS-encryptie. Wanneer je je smartphone kwijt bent, kan je Yale Access account en alle virtuele sleutels op elk gewenst moment worden uitgeschakeld. Je Yale Access account wordt beveiligd door tweevoudige verificatie. Dit betekent dat het systeem, naast je wachtwoord, ook je identiteit controleert op basis van een e-mailadres of telefoonnummer.

Yale Connect WiFi Bridge voor extra functies op afstand

Met de intuïtieve mobiele Yale Access App kunnen gebruikers hun slimme deurslot met één druk op de knop op hun smartphone op afstand openen en bedienen. Sluit eenvoudigweg de Yale Connect WiFi Bridge aan om toegang te delen met vertrouwde gasten, activiteiten te bekijken, meldingen te ontvangen of de deur te vergrendelen en ontgrendelen vanaf elke plek ter wereld. De toevoeging van de Yale Connect WiFi Bridge maakt ook integratie met stemassistenten mogelijk, zoals Amazon Alexa, de Google Assistant en Apple HomeKit, evenals de beste verhuurplatforms.

Virtuele sleutels

Linus® biedt je de extra mogelijkheid om met één druk op de knop een smartphone of Apple Watch te veranderen in een virtuele sleutel om de deur te kunnen vergrendelen of ontgrendelen. Je telefoon vergeten? Typ op het Yale Smart Keypad een pincode in om de deur met één druk op de knop te ontgrendelen! Linus® is al onderscheiden voor zijn uitstekende gebruikerservaring en is genomineerd voor de UX Design Awards 2020.

Integratie met andere producten

Als onderdeel van het Yale Access ecosysteem werkt Linus® samen met andere producten uit het assortiment, zoals de slimme alarmsystemen. Voor meer gemak, wordt het alarmsysteem automatisch uitgeschakeld wanneer het slot wordt ontgrendeld via het Yale Access systeem. Integratie met partners van Yale, waaronder populaire smart home-systemen, stemassistenten en verhuurplatforms zoals Airbnb, vereenvoudigen en beveiligen het leven van de consument. Koppel je slimme deurslot Linus® eenvoudig met je favoriete stemassistent om de deur te vergrendelen, ontgrendelen en de status ervan te controleren.

Samen slim

Samen met de vertrouwde partners van Yale, kunnen Linus® en de Yale Access App een reeks unieke functies vervullen voor onder andere thuisbezorging, kortdurende verhuur en diensten zoals schoonmaken of babysitten. Hierdoor wordt ons onder tijdsdruk staande leven een stuk eenvoudiger.

Geen zorgen meer voor thuisbezorgdiensten

Alleen al de thuisbezorgdiensten zullen een aantal van de grootste problemen wegnemen waar online shoppers vandaag de dag mee worden geconfronteerd. Dankzij Linus® zullen alledaagse obstakels, zoals mislukte leveringen als gevolg van het niet thuis zijn en lastige ophaallocaties tot het verleden behoren.

“Ongeacht of de gebruiker van het slimme deurslot nu de verhuurder is van een vakantiewoning, een klant van een schoonmaakbedrijf, een hondenuitlaatservice, of iemand die thuiszorg en leveringen aan thuis wil ontvangen? De thuisdiensten die worden ondersteund door Linus® en de Yale Access App zal hen helpen hun tijd beter te managen en te besteden aan dingen die ze leuk vinden”, voegt Kate Clark toe.

Ga voor meer informatie over Linus® naar: www.yalelock.nl/linus

Reacties