Service en kwaliteit bij Jaggs Alarm

Je bent op zoek naar betrouwbare beveiliging? Misschien zijn er in je omgeving al meerdere inbraken gemeld of heb je er zelfs zelf al mee te maken gehad.

16 Oktober 2019

Of wellicht wil je gewoon een veiligere situatie creëren voor je woning, boot of kantoor. Dit kan met een goed werkend alarmsysteem. Je kiest bijvoorbeeld voor een Internet alarmsysteem en/of een GSM alarmsysteem. Als uitbreiding kunt u camerabeveiliging toepassen.

Maar waar begin je? Er zijn online veel aanbieders te vinden. En wat nou als je er geen verstand van hebt? Dan wil je gedegen geholpen worden en op een gedegen wijze uitleg en assistentie krijgen bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw beveiliging.

De oplossing is nabij

Een betrouwbare partner voor je veilige totaaloplossing is Jaggs Alarm. Zij bieden niet alleen kwaliteit met de marktleidende camera merken, zoals Hikvision en Dahua, maar staan ook nog eens bekend om hun uitstekende service. Het gespecialiseerde team beschikt over de meest actuele kennis over camerabeveiliging, alarmsystemen en intercomsystemen en vertelt je er met plezier alles over. Jaggs Alarm werkt met het beste merk alarmsysteem Ajax.  

Kant en klaar of installatie door eigen installateurs

Je kunt kiezen voor een voorgeprogrammeerd kant en klaar pakket. Bij het programmeren van uitbreiding wordt u door Jaggs Alarm altijd kosteloos ondersteund. Maar mocht er toch een installateur aan te pas komen, dan is het goed om te weten dat Jaggs Alarm met eigen installateurs werkt en dat is een groot voordeel. Deze goed getrainde installateurs zijn volledig bekend met de door Jaggs Alarm geleverde alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, wat zorgt voor een perfecte installatie, die past bij jouw persoonlijke situatie. Daarnaast zijn de lijnen kort en daardoor is elk beveiligingsysteem altijd snel en goed geregeld.

Meer voordelen van een alarmsysteem

Denk je bij een beveiligingssysteem alleen aan een inbraakalarm? Dan ben je nog niet bekend met de extra mogelijkheden. Zo zijn er alarmsystemen die brand en water kunnen detecteren, koolmonoxide vroegtijdig kunnen detecteren of die uitgebreid kunnen worden met een persoonlijk alarm. Uiteraard wil je alleen een beveiligingssysteem dat echt veiligheid biedt. Daarom werkt Jaggs Alarm alleen met alarmsystemen van gerenommeerde fabrikanten. Het systeem dient professioneel, maar ook makkelijk in gebruik te zijn. Daarnaast wil je natuurlijk de scherpste prijs, en die krijg je bij Jaggs Alarm.

Praktische tip

Tussen de vele mogelijkheden is het soms lastig kiezen. Bezoek daarom de showroom in Almere om de alarmsystemen, camerasystemen en intercomsystemen te bekijken en al je vragen persoonlijk te stellen. De showroom is op alle werkdagen geopend. Koffie en koek staat klaar!

Ga voor meer informatie naar www.jaggsalarm.nl.

Reacties