Foto: nuki-smart-lock

Nuki Smart Lock als het ideale cadeau voor Vaderdag

Vaderdag loert alweer om de hoek en iedereen is op zoek naar het perfecte cadeau voor vader. Daarom heeft Nuki een aantal cadeau-ideeën op een rij gezet.

Of je vader nu een tech-expert is of net begint in de smart home wereld, er is een Nuki-pakket voor hem.

Wanneer mensen op zoek zijn naar een cadeau voor Vaderdag, kijken ze vaak naar tech gadgets. Maar niet al deze gadgets zijn even handig en soms worden ze na een paar dagen aan de kant gelegd. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt van onze favoriete Nuki-producten om je vader mee te verrassen.

Een eenvoudige doe-het-zelfinstallatie met de Nuki Smart Lock 2.0

De losstaande Nuki Smart Lock 2.0 is al een geweldig vaderdagcadeau. De pret begint meteen als hij het uit de doos haalt, want het is een doe-het-zelfinstallatie. Op die manier kan je vader zijn technische vaardigheden aan de hele familie laten zien.

Het is ook een makkelijke manier om kennis te maken met de mogelijkheden van smart home producten. De Nuki Smart Lock 2.0 werkt via een Bluetooth-verbinding, dus er is geen ingewikkelde set-up. De Nuki Smart Lock 2.0 kan daarnaast ook geïntegreerd worden in je bestaande smart home ecosysteem. Hij is compatibel met alle bekende ecosystemen, waaronder Google Home en Apple HomeKit. Daarvoor heb je alleen de Nuki Bridge nodig die het slot kan verbinden met je wifinetwerk. Als dat interessant klinkt, dan kan je gaan voor de Nuki Combo, die bestaat uit de Smart Lock 2.0 en Bridge.

Extra accessoires voor de hele familie

Een vaderdagcadeau is nog leuker als je familie er samen van kan genieten. De Nuki Fob sleutelhanger is een leuke extra voor familieleden die niet enorm technisch onderlegd zijn of niet graag hun smartphone altijd bij zich hebben, zoals grootouders of kinderen. Bij verlies van een Fob kun je de autorisatie eenvoudig intrekken: je hoeft nu niet meer het hele slot te vervangen vanwege een verloren sleutel.

Aan de andere kant, als je geen Nuki Fobs aan je familieleden wilt uitdelen, kun je de Nuki Keypad aanschaffen. Dit kleine numeriek paneel kan naast je deur worden geïnstalleerd. Stel zelf een zescijferige code in voor de hele familie of maak aparte codes voor elk familielid, vrienden of de huishoudhulp met individuele openingsrechten verbonden aan elke code.

Stel je eigen pakket samen en geniet van leuke kortingen op de Nuki-webshop

Als je je vader een gepersonaliseerd pakket met Nuki-producten wil geven, kun je gebruik maken van de package deals op de Nuki-webshop. Zo heeft het Nuki Combo 2.0 pakket met de Smart Lock 2.0 en Bridge een korting van 10%, terwijl de Nuki Family Combo daar drie Nuki Fobs aan toevoegt en een korting van 20% heeft.

Goed om te weten: wil je zeker weten dat de Nuki Smart Lock 2.0 op jouw deur past, dan kun je altijd onze vernieuwde Installatie Check op de website gebruiken! (Doe dat wel zonder dat je vader kijkt om de verrassing niet te verpesten.)

Meer van Nuki Home Solutions GmbH
Reacties