Foto: 2016/flow-design-rookmelder.jpg

Flow design rookmelder

Eindelijk: dé must-have rookmelder van Flow is nu verkrijgbaar! Een origineel en functioneel design, van Nederlandse bodem.

Hij is onmisbaar voor de veiligheid in huis, maar met zijn uiterlijk verdient de hedendaagse rookmelder absoluut geen schoonheidsprijs. Voor wie de hoop op een mooi product al had opgegeven, goed nieuws! De makers van Flow hebben de koppen bij elkaar gestoken en dit stoffige product een totale make-over gegeven. De design rookmelder van Flow, een uil of aap, is vanaf nu op de markt verkrijgbaar.

Flow Rookmelder

De Flow Rookmelder is met zijn originele vormgeving, een creatief product van eigen bodem. Deze optische rookmelder in de vorm van een uil of aap is speciaal ontwikkeld voor het vroegtijdig ontdekken van vuur en rook en past met zijn design perfect in ieder interieur of kinderkamer. Optische rookmelders zijn over het algemeen aanbevolen voor slaapkamers, woonkamers en eetkamers. Met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen is de Flow rookmelder gemakkelijk aan de wand of op het plafond te bevestigen, geen bedrading nodig. Het opvallende uiterlijk brengt absoluut een glimlach op een ieders gezicht.

Dit product is gecertificeerd volgens de Europese veiligheidsnorm voor rookmelders (EN14604).

Kijk op website www.flowsmokedetector.com voor meer informatie.

Publicatiedatum: 24 maart 2016

Reacties