Foto: LOXUP-beveiliging-woning-online-platform

LOXUP: hét online platform als het om de beveiliging van jouw woning gaat!

Onlangs is LOXUP gelanceerd, hét adres waar jij terecht kunt met al je vragen en problemen met betrekking tot raam- en deurbeveiliging!

LOXUP heeft het doel om jou een veilig (t)huis te bieden en denkt hierin graag op een inspirerende en laagdrempelige manier met je mee. Op het moment dat je jouw huis niet meer in kunt of twijfels hebt omtrent de beveiliging, vind je in een handomdraai een professionele slotenexpert in de buurt. Zo weet je zeker dat je veilig en snel geholpen wordt!

Altijd een betrouwbare slotenexpert in de buurt

Kwaliteit, service én professionaliteit; dat is waar LOXUP continu naar streeft. Dit gloednieuwe platform zet alles op alles om professionele slotenexperts voor jou te verzamelen. Experts die jou niet alleen de beste service en kwaliteit bieden, maar ook stuk voor stuk getraind zijn door een team specialisten. Met een landelijke dekking ben jij altijd verzekerd van een expert in de buurt!

Informatie & inspiratie

Een team van professionals doet er alles aan om middels blogs en vlogs jouw (beveiligings)problemen te tackelen. Over alle content op het platform is nagedacht. Met teksten die lekker weglezen, word je op een laagdrempelige manier geïnformeerd, geadviseerd én geïnspireerd. Het lezen van informatie met betrekking tot huisbeveiliging was nog nooit zo leuk!

Beveiligingscheck (aan huis)

Ben jij benieuwd hoe het met de beveiliging van jouw woning gesteld is? LOXUP heeft een online tool ontwikkeld waarmee je het antwoord binnen één minuut weet! En je krijgt nog een gratis advies op maat voorgeschoteld ook! Bovendien biedt LOXUP jou de mogelijkheid een beveiligingscheck aan huis aan te vragen door een slotenexpert uit jouw regio. Hoe veilig is jouw huis?

Nieuwsgierig naar meer? Check loxup.nl

Reacties