Partner

Totaal Tegel

Totaaltegel is importeur van alle denkbare keramische en natuursteen vloertegels, terrastegels, wandtegels, stenen tuinartikelen, zaagwerk zoals raamdorpels en vensterbanken en bijbehorende verwerkings- en onderhoudsmiddelen. Onze producten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Door onze eigen import kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en producten aanbieden voor zeer scherpe prijzen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht totaaltegel.nl

Chinese Hardsteen Vensterbank

Gezoete Chinese Hardsteen vensterbanken van Totaaltegel. Een lichtgrijze kleur en een scherpe prijs. Al verkrijgbaar vanaf €38,- p/m1. Ga naar de website!

Producteigenschappen & Specificaties

Op zoek naar een goedkope natuursteen vensterbank? Onze gezoete Chinese Hardsteen vensterbanken hebben de laagste prijs! Chinees Hardsteen is mooi lichtgrijs van kleur. Tevens zijn deze vensterbanken wat meer krasgevoelig dan andere natuursteensoorten. Deze vensterbanken zijn voorzien van facetranden en hebben een gezoete afwerking, dit betekent dat de vensterbanken een mat oppervlak hebben. De Chinese Hardsteen vensterbanken zijn verkrijgbaar in diverse maten. Alle vensterbanken die langer dan 220 cm zijn worden geleverd in twee of meer delen. Onze Chinese Hardsteen vensterbanken zijn verkrijgbaar in een dikte van 2 cm of 3 cm. Kijk ook eens naar onze Blue Cloud Hardsteen vensterbanken of de Leisteen Mustang Black vensterbanken.

Meer lezen over
'Chinese Hardsteen Vensterbank'?

meer van deze professional

Manoir Noir Hainaut Keramiek tegel

De Manoir Noir Hainaut is een mooie donkergrijze/antrac...

Travertin Noce badkamertegels va € 23,93

Travertin Noce tegels zijn natuursteen tegels met een b...

Cementine 20 Colors Keramische tegel

De Cementine 20 Colors is een unieke Keramische tegel i...

Toon alle 156 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.