Kärcher meervoudig winnaar van de iF Design Award 2022

SC 2 Upright EasyFix stoomreiniger en WD 2-6 nat- en droogzuiger vallen in de prijzen.

17 Juni 2022

De SC 2 Upright EasyFix stoomreiniger en de WD 2-6 nat- en droogzuigers van Kärcher zijn bekroond met de iF Design Award 2022. De wereldmarktleider op vlak van reinigingstechnologie behoort daarmee opnieuw tot de prijswinnaars van het wereldberoemde designlabel. De apparaten werden als beste verkozen uit bijna 11.000 inzendingen uit 57 landen en maakten indruk op de 132-koppige onafhankelijke, internationale expertjury.

SC 2 Upright EasyFix stoomreiniger

De eenvoudig te bedienen SC 2 Upright EasyFix is geschikt voor het hygiënisch reinigen van harde vloeren zonder chemische reinigingsmiddelen, slechts gewoon kraanwater is voldoende. De efficiënte lamellentechnologie in het EasyFix vloermondstuk verdeelt de stoom gelijkmatig en zorgt zo voor bijzonder grondige reinigingsresultaten. Hardnekkig vuil op de vloer kan moeiteloos worden verwijderd zonder bukken. Met zijn gewicht van amper 2,4 kg en zijn lage zwaartepunt is het toestel erg licht in gebruik. Dankzij zijn 270° draaibare scharnier en slanke ontwerp is de stoommop bijzonder wendbaar en dus ook geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen.

WD 2-6 nat- en droogzuigers

De WD 2-6 nat- en droogzuigers zijn perfect voor praktisch alle klusjes in en om het huis. Dit jaar zal Kärcher Nederland deze innovatieve productgroep dan ook stevig in de kijker zetten met een grote landelijke campagne. Afhankelijk van hun zuigkracht en uitrusting zijn de WD 2-6 nat- en droogzuigers handig om bijvoorbeeld de binnenkant van auto's te reinigen, voor doe-het-zelfprojecten, om kelders, garages en buitenruimten schoon te maken of om snel grote en kleine ongelukjes op te lossen. Zelfs het opzuigen van water is geen enkel probleem voor deze krachtpatsers. Talrijke klantenwensen zijn in de nieuwe toestellen verwerkt, waaronder optimale reinigingsprestaties, een uitmuntende energie-efficiëntie, het meest veelzijdige gebruik en een uiterst efficiënte ingebouwde filter. Bijkomende voordelen van de nieuwe modellen zijn onder meer de gebruiksvriendelijke eigenschappen, zoals opbergvakken voor kleine onderdelen en hulpstukken.

Uitstekende klantervaring

"De SC 2 Upright EasyFix levert geweldige prestaties met een slank en rechtopstaand ontwerp. De ergonomische bediening en het intuïtieve gebruik van alle relevante functies staan garant voor een uitstekende klantervaring", benadrukt Michael Meyer, Director of Industrial Design Consumer Products bij Kärcher. "Ook de WD 2-6 nat- en droogzuigers zijn op en top Kärcher. Ze zijn krachtig, eenvoudig te bedienen en ze kunnen elke reinigingstaak moeiteloos aan. En dat is precies wat het ontwerp biedt: gebruiksvriendelijkheid, sterke esthetiek, robuust materiaal en innovatieve functies."

Gerenommeerde designprijs

De iF Design Award is een van de belangrijkste designprijzen ter wereld en wordt beschouwd als een erkend handelsmerk voor bekroonde ontwerpen. Deze internationale award wordt sinds 1954 elk jaar uitgereikt door 's werelds oudste onafhankelijke designinstelling, het iF International Forum Design GmbH in Hannover. Alle bekroonde inzendingen worden voorgesteld in de iF World Design Guide en gepubliceerd in de iF design app.

Meer informatie: www.kaercher.com

Reacties