string(3) "tgi"

JBL TUNE in-ears

JBL TUNE 220TWS in-ears zijn volledig draadloos. De ergonomische pasvorm zorgt ervoor dat de oordopjes comfortabel blijft zitten. Tik op de knoppen aan de rechter en linker oordopjes om van nummer te wisselen, spraakopdrachten te activeren of onderweg gesprekken aan te nemen. Wij lieten hem testen.

Getest door:

Even voorstellen...

Ik luister veel en graag muziek, dus ik was erg enthousiast dat ik deze in-ears mag testen! Ik ben benieuwd naar het geluid en de accuduur.

Accuduur aan de krappe kant

Ik vind dat de duur van de accu wat aan de krappe kant is. Ik kan hem ongeveer 5 uur achtereen gebruiken, dat heb ik weleens langer meegemaakt. Wat ik wel positief vind is dat hij snel in de case vrij snel oplaadt! Dat maakt een hoop goed :).

Snel verbinden

Als je eenmaal de eerste keer een connectie met je mobiel hebt gemaakt dan verbindt hij ook automatisch als je de oortjes uit het oplaadstation haalt. Supermakkelijk, ik heb hier helemaal geen problemen mee gehad. En bij andere oortjes is dat wel eens voorgekomen, wat erg irritant was.

Blijven goed zitten

De oortjes blijven goed in je oren zitten, ook met sporten bijvoorbeeld. En ze zitten ook prettig. Zeker een pluspunt.

Goede verbinding

Goede verbinding en de houder is ook van goede kwaliteit. Bij eerdere oortjes had ik vaak vertraging bij het kijken van video's, maar bij deze niet.

Geluidskwaliteit

Ik vind het een fijn geluid. Zelfs op de laagste stand van het volume nog alles makkelijk te verstaan. Het geluid wordt niet helemaal afgesloten, maar ik heb dat niet echt als een probleem ervaren.

Conclusie

Deze oortjes heb ik nu ongeveer twee weken in gebruik en ik moet zeggen ik ben onder de indruk. De oortjes blijven goed zitten, geven een fijn geluid (al wordt het geluid niet helemaal afgesloten) en ze verbinden gemakkelijk. Enig minpuntje vind ik de accuduur. Die had van mij wat langer gemogen. Maar al met al erg fijne oortjes!

.....
Reacties