Windscherm & Zijwanden

BOzARC biedt u de mogelijkheid om nog méér en langer van je terras te genieten. De glazen of uitschuifbare wand

Een windscherm biedt nóg meer comfort op je terras

BOzARC biedt u de mogelijkheid om nog méér en langer van je terras te genieten. De glazen of uitschuifbare wand biedt u een optimale bescherming tegen wind en regen.

Windscherm met glazen wand of in doek

Als je een windscherm laat plaatsen, heb je de keuze uit een glazen wand of een uitschuifbaar windscherm in de vorm van een doek. Net zoals de dakbedekking van onze terrasoverkappingen zijn de glazen wanden ontzettend degelijk. Ze worden namelijk gemaakt uit gehard glas met een dikte van 5 millimeter. De windschermen met glazen zijwand zijn verkrijgbaar met honderd procent doorzichtig glas of met een strook opaal, ondoorzichtig glas. Dat laatste biedt meer privacy. Heb je liever een uitschuifbaar windscherm? Dan kun je een doek en een omkasting laten installeren. Ook in dat geval is je privacy gegarandeerd en haal je een duurzame oplossing in huis.

Een elegant en harmonieus geheel

Om een fraai en harmonieus geheel te creëren, doe je er goed aan de stijl van je windscherm te laten aansluiten op die van je terrasoverkapping. Hoe je dat doet? Heel eenvoudig: kies dezelfde kleur voor de profielen van je glazen windscherm of de omkasting van de uitschuifbare wand.

 

Interesse in een windscherm?

Neem contact met ons op en vraag een offerte op maat aan! Je kunt ook altijd bij ons terecht voor advies op maat!