string(1) "b"
Profielfoto van BOzARC Nederland

BOzARC Nederland

C. de Haasweg 30A, 3721 TK Bilthoven

Over ons

BOzARC, is dé specialist in de productie en montage van aluminium overkappingen.

BOzARC

Vanuit België in Aartselaar worden carports, terrasoverkappingen, fietsenstallingen en rokersruimten geleverd. Het familiebedrijf van de familie Verlinden staat voor kwaliteit en service. Voor de verkoop en montage van de gepatenteerde overkappingen beschikt BOzARC over een netwerk van zorgvuldig geselecteerde dealers.

Het onderscheidende vermogen van deze lichte, luchtige overkappingen wordt gevormd door een elegant gebogen aluminium frame en een dak in massief polycarbonaat. De BOzARC is een uniek product, wegens het ontbreken van een horizontale dwarsbalk in de constructie.

Een BOzARC overkapping kan vrijstaand of tegen de gevel van uw woning of bedrijfsgebouw geplaatst worden. De 100% doorzichtige dakbedekking neem geen licht weg in uw woning of bedrijfsgebouw. Indien u schaduw wenst, kunt u kiezen voor de opaal witte dakbedekking. Warmtewering wordt gecreëerd door gebruik te maken van zonwerende dakbedekking. De verschillende soorten dakbedekking zijn allen UV-bestendig en 250 maal sterker dan glas.

Een BOzARC overkapping is altijd voorzien van een dakgoot voor de waterafvoer. Naast vijf standaard RAL kleuren heeft u de keuze uit alle RAL kleuren voor uw BOzARC overkapping voor een kleine meerprijs!

CE-markering BOzARC

De nieuwe generatie BOzARC overkappingen aan de gangbare normen zoals de Europese wetgeving ze voorschrijft.

Deze normen zijn ingevoerd gezien de vrije handel, ter bescherming van de consument. Een product dat aan deze normen voldoet herken je aan de CE-markering. BOzARC is een van de eerste en enige die met trots die label mag dragen.

- De BOzARC overkapping is dan ook streng getest op de volgende eisen (Essentiel requierements, ER’s):

1. Mechanische sterkte en stabiliteit
a. Toleranties op vorm en afmetingen
b. Lasbaarheid (CEV)
c. Breuktaaiheid (CVN)
d. Weerstand tegen stootbelasting (= gelijk aan 3, niet apart vermeld)
e. Draagvermogen
f. Vermoeiingsterkte
Zodanig dat je je overkapping en je overkapte goed beschermd staan tegen wind, hagel, sneeuw en storm. Zonder dat je zich zorgen moet maken.

2. Brandveiligheid
a. Brandwerendheid
b. Reactie op brand

De BOzARC overkappingen zijn gemaakt van uitsluitend onbrandbaar materiaal zodat je overkapping ook de brandveiligheid gegarandeerd (of iets dergelijks….)

3. Hygiëne, gezondheid en milieu
a. Vrijkomen van cadmium en zijn verbindingen
b. Radioactieve straling

BOzARC werkt met 100% recyclebaar materiaal zijnde aluminium en polycarbonaat. Ook is er op gelet dat het productieproces een zo groen mogelijk proces is. Zodat ook je nabestaanden kunnen genieten van de aarde.

4. Duurzaamheid
De overkappingen zijn uitgevoerd en getest zodanig dat je hier minimum meer dan 15 jaar van kan genieten.
Verder staat die label garant dat de plaatsing hiervan is uitgevoerd met:
a. het noodzakelijke vakmanschap
b. geschikt gereedschap en machines
c. geschikte middelen