array(1) { ["path"]=> string(17) "www.capdevilla.nl" }
Partner

Serbo Serres Nederland B.V.

Een mooie serre is een genot voor het leven. Profiteer volop van het heerlijke ochtendzonnetje. Geniet comfortabel van de avondrust in uw tuin en maak de wisseling van de seizoenen van dichtbij mee – vanuit uw vertrouwde huiselijke omgeving. Serbo Serres is de serrespecialist van Nederland. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van serres,terrasoverkappingen, lichtstraten en elektrische schuifdaken. We plaatsen niet alleen, maar kunnen desgewenst ook de totale bijbehorende verbouwing voor u verzorgen. Hierdoor kunnen we de optimale kwaliteitsbeheersing garanderen en zorgen we voor een soepele en snelle realisatie.

MEER TONEN

Terrasoverkapping

Een goede manier om nog meer te genieten van het buitenleven is een terrasoverkapping. Wij ontwerpen, produceren en installeren overkappingen voor u in alle soorten en maten. Hoge kwaliteit gebaseerd op techniek en materialen. Natuurlijk kunnen we de overkappingen voorzien van allerlei gemakken, zoals geïntegreerde verlichting, zonwering en terrasverwarming.

CapdeVilla terrasoverkappingen CapdeVilla is een naam die staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Een terrasoverkapping biedt juist in de tijden dat het regent of misschien wat kouder is de mogelijkheid om toch buiten te zitten. De vele extra opties als zonwering, terrasverwarming, verlichting, een glazen zijwand, schuifdeuren of vouwwaden maken dit eventueel nog aantrekkelijker. Een bijkomend voordeel is dat de terrasoverkappingen van CapdeVilla zijn voorzien van veiligheidsglas en niet van kunststof. De voordelen van glas zijn de geringere krasgevoeligheid, minder lawaai bij regen, de eenvoudige reiniging en het feit dat het glas niet beschadigd raakt bij een fikse hagelbui. Bovendien worden alle overkappingen door CapdeVilla zelf ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd. 

Meer lezen over
'Terrasoverkapping'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.