Profielfoto van Hameni BV
Hameni BV
James Wattstraat 13C, 2809 PA Gouda
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Serrezonwering

Wilt u echt het hele jaar genieten van uw serre, dan is een goede zonwering een must. Een goede verandazonwering vormt een prachtig geheel

serrezonwering/zonwering

Wilt u echt het hele jaar genieten van uw serre, dan is een goede zonwering een must. Een goede verandazonwering vormt een prachtig esthetisch geheel met uw hellend dak, veranda of serre.

De verandazonwering laat een aangename hoeveelheid licht door terwijl een teveel aan zonlicht en daarmee natuurlijk ook warmte wordt geabsorbeerd en gereflecteerd.

Een unieke mogelijkheid is om via uitschuifbare geleiders de schaduwgrens te verlengen. Natuurlijk zijn er ook hier weer mogelijkheden voor een electrische bediening of zelfs volautomatische bediening.

Een stijlvol warmte- en lichtreducerend schild voor uw serre
Voor serres, glazen daken en lichtkoepels heeft Hameni speciale zonwering. Serrezonwering vormt als het ware een warmte- en lichtreducerend schild boven of rondom het vertrek.

Het product beschermt uw interieur en houdt uw huis koel, zodat u met Luxaflex® Serrezonwering optimaal kunt genieten van uw serre.

De Omega houdt uw serre en huis heerlijk koel en kent een flexibele montage die op iedere serre toepasbaar is. Het fraaie, solide en unieke ontwerp wordt gecombineerd met een ruime keuze doeken uit de collectie.