string(1) "p"
Profielfoto van Hameni BV
Hameni BV
James Wattstraat 13C, 2809 PA Gouda
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Markiezen

Markiezen zijn te verkrijgen in hoogwaardig doek in vele designs, maar bijvoorbeeld ook in een PVC-lakfolie in diverse modetinten.

Van alle soorten zonwering heeft de markies veruit de meest karakteristieke uitstraling. Ze vallen door hun ronde, bolle vorm namelijk direct op. Vroeger werden er veel groen met wit gestreepte markiezen gebruikt. Deze kleurencombinatie heeft daardoor een klassieke uitstraling die goed bij oudere huizen past. Inmiddels is de markies in allerlei kleuren verkrijgbaar. Markiezen kunnen dus ook een nieuw huis een stijlvolle uitstraling geven.

Een markies is zeer geschikt als zonnescherm. De gesloten zijkanten zorgen er namelijk voor dat ook het zonlicht vanaf de zijkant geweerd wordt. Daardoor zijn markiezen effectieve zonwering, waarbij het niet uitmaakt hoe de zon om uw huis draait.

Het markiesframe wordt met a klasse latwerk verbindingen verlijmd en met metalen hoeken versterkt, de latten worden met scharnieren aan elkaar gezet en zijn in alle kleuren verfwerk mogelijk. De aluminium frames zijn in een standaard kleur wit of roomwit De volant was altijd geschulpt maar is ook in een rechte uitvoering momenteel veel toegepast.

Alle designs doeken kunnen op de markies worden aangebracht, met afwerkbandjes en sierspijkers in de gewenste kleur.

 Ook kunt u bij ons terecht voor renovatie van uw bestaande markiezen!!