Profielfoto van Hameni BV
Hameni BV
James Wattstraat 13C, 2809 PA Gouda
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Terraszonwering

Knikarmschermen zijn overdag zonwerend. Gedurende de avond koelt het onder deze zonwering tevens minder hard af.

Knikarmscherm/zonwering

Uitvoering cassetteknikarmschermen

De geheel gesloten kast beschermt het doek in gesloten staat uitstekend tegen weersinvloeden en vervuiling. De draagarmen vallen weg in de kast, zodat zij een strak geheel vormen. Het frame kan gemoffeld of blank geanodiseerd worden. Deze bewerkingen dragen bij tot een lange levensduur. Een gemoffeld frame is standaard leverbaar in de kleuren roomwit en grijs.

Bediening

Knikarmscherm kunnen met handmatige bediening en met elektrische bediening geleverd worden. Wanneer er voor handmatige bediening wordt gekozen, zal er een monocommando met slingerstang aan de buitenzijde worden gemonteerd. Wanneer er voor elektrisch bediening wordt gekozen, kan er gekozen worden voor een schakelaar aan de binnenzijde van de woning of voor een afstandsbediening. De afstandsbediening is zowel in de woning als in de tuin te gebruiken en heeft als voordeel dat er in de woning weinig of geen bekabeling noodzakelijk is.

Doeken

Polyacrylaat zonweringdoeken worden gemaakt van gekleurd garen, waardoor verkleuring tot een minimum beperkt blijft. Daarnaast zijn de doeken voorzien van een coating, waardoor vuil niet doordringt in de vezels. De coating maakt het doek tevens waterafstotend. Zonweringdoek is leverbaar in vele kleuren. Momenteel zijn grijs- en zwarttinten, welke goed passen bij de grijs gemoffelde frames, erg populair.

Maatvoering

Cassetteknikarmschermen kunnen van 2,5m tot 12m breed geleverd worden. Afhankelijk van de breedte is een uitval tot 3,5m mogelijk. Dit is geschikt om menig terras mee te overkappen.