Foto: 2014/zonz-sunsails-zonnezeilen-schaduw.jpg

Sier je tuin met trendy ZONZ zonnezeilen

ZONZ Sunsails biedt verkoelende schaduw met flexibele zonnezeilen en schaduwdoeken.

De vogels zingen voluit, krokussen staan in bloei en de voorjaarszon verblijdt ons met heerlijke warme dagen; de lente is begonnen! Nu de zon steeds warmer wordt, is een schaduwrijke plek op het terras van harte welkom. Zonnezeilen en schaduwdoeken zijn een ideale vorm van zonwering. Anders dan bij een parasol zweven schaduwdoeken en zonnezeilen elegant boven je terras, zonder dat deze in de weg staan. Deze trendy zonwering verandert zomerse hitte en fel zonlicht in een aangename temperatuur; ideaal voor op je terras. Bovendien beschermen ze tot 95% tegen UV-straling! Door de brede keuze uit kleur, maat en vorm sieren ze elke tuin. Zonnezeilen en schaduwdoeken laten je optimaal en comfortabel van de zon genieten vanaf de lente tot aan de herfst. ZONZ Sunsails biedt een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige schaduwproducten.

Peter Ogterop, eigenaar ZONZ Sunsails, deed het idee van schaduwdoeken op in het zonnige Australië. Zonnezeilen en schaduwdoeken zijn ideale schaduwbrengers voor je (dak)terras, zandbak, zwembad, buitenkeuken of speelplaats. De producten van ZONZ Sunsails zijn weer- en windbestendig, waardoor ze van maart tot en met september buiten kunnen blijven hangen. Daarbij zijn ze met één klik eenvoudig te bevestigen aan de gevel, schuur of palen. Eenmaal geïnstalleerd heb je er de hele zomer geen omkijken meer naar en als het zonseizoen is afgelopen, zijn ze eenvoudig op te bergen.

Bescherming tegen zon, wind of regen

Zit je net lekker buiten, valt er een zomers buitje! Geen paniek want onder een waterdicht zonnezeil zit je droog. Om waterzakken te voorkomen hang je het zonnezeil schuin op. Alle doeken zijn voorzien van een antischimmel- en vuilwerende coating. Waterdoorlatende schaduwdoeken zijn gemaakt van kunststof geweven doekmateriaal met kleine gaatjes. Dit laat regen en wind door en zorgt voor een aangename temperatuur onder het doek.

Jouw ideale schaduw

ZONZ Sunsails biedt naast standaard schaduwdoeken, zonnezeilen en wavesails ook maatwerk. Een schaduwproduct naar jouw wensen laten ontwerpen? Dat kan! Vraag via de online webshop een offerte aan.

Meer informatie over deze trendy zonwering is te vinden op www.zonz.nl.

Publicatiedatum: 18 maart 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties