Nesling Pergola

Onlangs introduceerde Nesling haar innovatieve Pergola concept! 

Nesling Pergola Kits

De Nesling Pergola “Stand Alone” is een vrijstaande pergola. De hoekverbindingen worden gemaakt met de bijgeleverde Pergola Kit Hoek elementen. Deze pergola is in maar liefst 8 maten verkrijgbaar! We leveren het houtpakket op maat gezaagd zodat je meteen aan de slag kunt met de montage.

De pergola’s met harmonicadoek van 3,70 breed worden geleverd met een houtpakket van 11cm dikke palen. Bij de overige afmetingen zijn de palen 8,5cm dik. De pergola’s met een harmonicadoek van 5 meter lang hebben een extra staander ter ondersteuning (model B). De liggers bestaan dan uit 2 palen van 2,5 meter en worden met elkaar verbonden middels de bijgeleverde Pergola Kit Verlenging elementen.

De palen die als staander fungeren worden op 3 meter lengte geleverd zodat je ze ca. 50 cm in de grond kunt plaatsen. Indien het niet mogelijk is de palen in de grond te verankeren (bijv. op een dakterras) gebruik dan de optionele Pergola Kit Vloer elementen om je pergola aan de grond te verankeren.

Er is al een complete Nesling Pergola voor 649,- euro!

KIJK VOOR VERKOOPADRESSEN OP WWW.NESLING.NLDe Nesling Pergola wordt geleverd inclusief de Nesling Pergola Kits. Hiermee bouw je zelf eenvoudig je Pergola. De hoekelementen zorgen voor een stabiele maar vooral mooie verbinding. Met de muurelementen is het eenvoudig de liggers aan de muur te verbinden. De elementen zijn van sterk gepoedercoat staal en worden geleverd inculsief alle benodigde schroeven, bouten en doppen.

Hoeksteun (logo).jpg

Montage Nesling Coolfit Harmonicadoek

Coolfit HarmonicadoekIn de zon of liever even uit de zon?

Het Coolfit Harmonicadoek is voorzien van een katrollenset waardoor het doek eenvoudig open en dicht te schuiven is. Het doek is gemaakt van duurzaam (waterdoorlatend) HDPE materiaal en biedt tussen 90-95% bescherming tegen schadelijke UV stralen. Afhankelijk van de kleur laat het doek 70-80% van het daglicht door.

Het Coolfit harmonicadoek is eenvoudig in en uit te schuiven door middel van de RVS katrollen  (denk aan een vouwgordijn). Het coolfit harmonicadoek wordt compleet geleverd incl. alle bevestigingsmaterialen zoals aluminium baleinen, RVS wandsteunen, RVS staaldraad en draadspanners.