Profielfoto van Nesling

Nesling

Kwartsweg 36, 2665NN Bleiswijk

Over ons

Trendy en functioneel kunnen heel goed samengaan vindt Nesling. De Nesling Coolfit schaduwdoeken, harmonicadoeken en rolgordijnen zijn gemaakt van sterk HDPE stof met een UV filter die maar liefst tot 95% van de schadelijke UV stralen tegenhoudt. Zeer functioneel dus maar misschien net zo belangrijk: je creëert een gezellige en decoratieve plek in je tuin!

Nesling

Nesling heeft in 2005 in Nederland het schaduwdoek op grote schaal geïntroduceerd. Geïnspireerd op de schaduwdoeken die veel gebruikt worden in Australie en Nieuw Zeeland hebben we een eigen schaduwconcept ontwikkelt. Naast schaduwdoeken is het assortiment uitgebreid met waterdichte schaduwdoeken, harmonicadoeken, rolgordijnen en bevestigingsmaterialen. Nu 8 jaar later zijn we succesvol marktleider met een compleet schaduwconcept en zijn we verkrijgbaar bij meer dan 250 verkooppunten in de Benelux.

Heavy Duty Quality
Nesling levert kwaliteit. Dat merk je niet alleen aan het stevige geweven polyester (280 gr/m2 geweven HDPE stof) maar dat zie je ook aan de afwerking van onze doeken. Om je doek te kunnen installeren leveren we bevestigingsmaterialen van AISI 316 kwaliteit. Dit staat voor de hoogste kwaliteit RVS die in de markt verkrijgbaar is. Ben je niet tevreden over onze kwaliteit dan lossen we dit adequaat op. Daar kun je op rekenen.

Innovatief
Nadenken over en ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen rekenen wij tot onze core business. Het Coolfit Harmonicadoek is zo'n eigen ontwerp van Nesling en is in 2008 beloond met de Tuinidee Award. In 2013 brengen wij met de Nesling Pergola Kits een nieuw concept waarmee eenvoudig zelf een pergola gebouwd kan worden. Altijd functioneel maar ook trendy om te zien!