string(1) "a"

Door metaalstijl zien schermen er stijlvol en uniek uit

Als het om inrichten gaat, zijn natuurlijke materialen momenteel erg populair. Metaal hoort daar ook bij.

12 Mei 2021

Dat blijft bij woontrends een topper. Vooral warme tinten als koper, messing en brons zijn gewild. Sinds het afgelopen jaar is deze warme look ook beschikbaar voor enkele schermen van zonweringproducent markilux.

De "Selection MX" is een bijzonder stijlvol kleurenassortiment voor schermen van markilux. Echt metaal in de kleuren koper, brons en messing siert hierbij de frontpanelen van de designschermen MX-3 en MX-1 compact van de producent. Ook zijn er metallic lakken van warm robijnrood en barnsteen, smaragdgroen en kiezelbeige beschikbaar. En voor mensen met een extravagante smaak zijn er zwart-zilveren of wit-zilveren effectlakken in een craquelélook met een metallic textuur.

Benadrukt de eigen stijl

Afgestemd op de trendy oppervlakken biedt de "Selection MX" tien kleurencombinaties voor de schermbehuizing en het zonweringdoek. Zo kan er snel een harmonieuze look worden gekozen die de eigen stijl benadrukt. Die bij de inrichting en bij het huis past. Voor deze subtiele combinatie van materiaal en kleur kreeg de reeks kleuren de "German Design Award" 2021.

Van gezellig tot modern

De nieuwe metaalstijl bij schermen harmonieert zowel met de huidige moderne inrichtingsstijlen als met gezellige elegantie in landelijke stijl. Daarbij vullen de stijlvolle oppervlakken en het tijdloze design van de schermen elkaar goed aan. De "Selection MX" past bovendien nog perfect bij de kleuren en materialen van de tuin, het terras en het meubilair.

Meer informatie: www.markilux.com

Meer van Markilux
Reacties