Foto: markilux_frisches_Farbkonzept_mx_970_02

Kleurenspel met frisse touch

Schermen met krachtige optische accenten

07 Juni 2024

Schermen zorgen voor schaduw en koelte, maar brengen ook kleur op het balkon en het terras. Zoals bij veel dingen om ons heen, kunnen ze vaak naar eigen smaak worden geconfigureerd. Hiervoor biedt markilux nu bij enkele modellen een nieuw, harmonieus kleurconcept aan. Dit concept geeft de huismuur een frisse en persoonlijke touch.

Veel schermen zijn tegenwoordig heel onopvallend. Lichte, neutrale tinten voeren de boventoon. Want bijna iedereen kan daaraan wennen en ze passen bijna overal bij. Maar wat meer contrast en kleurenspel kan ons dagelijks leven opfleuren en voor een goede stemming zorgen. markilux biedt daarvoor nu nieuwe inspiratie.

Kleurrijke combinatie van frontpaneel, frame en doek

Zo is er bij de modellen "MX-1", "MX-3", "MX-4" en "markilux 970" een interessant kleurconcept toegevoegd. Want de effectieve frontpanelen, die bij ingedraaid doek de behuizing van het scherm aan de voorkant sluiten, zijn sinds kort beschikbaar in acht interessante nieuwe kleuren. Het zijn de kleuren karmijnrood, goudgeel, dieporanje, new champagne, licht ivoorkleurig, bleekgroen, staalblauw en gitzwart. Ze strekken zich stilistisch uit van krachtig of juist rustig tot stijlvol. In combinatie met een neutrale framekleur en een vrij te kiezen doek dat qua kleur bij het frontpaneel past, ontstaat er een goede kleurmatch. En alles kan naar eigen smaak worden gecombineerd. Hierdoor krijgen het balkon en het terras een levendige charme en wordt het scherm een blikvanger aan de gevel.

voor meer info ga naar markilux.com

 

Meer van Markilux
Reacties