Sfeervol geënsceneerd

Nieuwe schermen toveren de tuin om door prachtige lichteffecten

De tuin, het terras en het balkon zijn voor veel mensen een favoriete plek geworden, waar ze ook 's avonds graag zijn. En wel het liefst in een sfeer van ontspanning, waarin ze zich goed voelen. Daarbij is de juiste verlichting essentieel. Bijvoorbeeld het verlichtingssysteem "mx light" dat zonweringspecialist markilux voor zijn twee nieuwste modellen heeft ontwikkeld.

Het cassettescherm "MX-4" en de "pergola style" van markilux beschikken over een effectief verlichtingssysteem. Het heet "mx light" en het geeft outdoorruimtes door verschillende LED-opties iets magisch.

Mooie lichteilandjes in de tuin

Met de functies "light warm white", "ambient“ en "ambient plus" kunnen de eethoek, de gezellige leeshoek, de loungeplek of het gehele terras individueel worden geënsceneerd. Zo kunnen er 's avonds met neutrale, warme verlichting mooie lichteilandjes worden gecreëerd of kunnen er afhankelijk van de gelegenheid en de stemming via een app afzonderlijke kleurrijke lichtscènes worden gedefinieerd.

Goed verlicht terras

Anders dan bij puntverlichting creëren de variabel te combineren LED-lampen een harmonieuze sfeer om in te kunnen ontspannen. Als er dan ook nog kaarsen, windlichten, fakkels of vuurkorven bij komen kijken, wordt het extra gezellig. Zelfs in de herfst en winter lijkt de tuin door het mooie lichtdesign wel een sprookje. Bovendien wordt het terras 's avonds veiliger, doordat bijvoorbeeld traptreden beter verlicht zijn. Zeker belangrijk als er gasten zijn.

Meer informatie: www.markilux.com