High Five- jubileumkleuren: markilux viert 50 jaar schermdesign

Bij producent markilux maken kleuren deel uit van het exclusieve design.

Als expliciet detail of sfeervol kleurenspel geven ze de producten een eigen karakter. Ook voor zijn 50-jarig bestaan gaat de zonweringspecialist met speciale modieuze kleuren op deze voet verder.

Schermen zijn al lang een lifestyleproduct geworden. Sommige daarvan hebben vandaag de dag dezelfde elegantie als stijlvolle designmeubelen. Dat geldt ook voor de producten van markilux. Het bedrijf wil nu met een speciale actie het succes van de afgelopen 50 jaar vieren.

Statement voor kwaliteit

Zo zijn de schermen van markilux in 2022 op één model na in vijf nieuwe framekleuren verkrijgbaar: de "High Five". Zonder meerprijs. De jubileumnaam is tegelijkertijd een statement voor hoge kwaliteit, exclusief design en voor "Made in Germany". De zonweringspecialist wil met de jubileumkleuren ook zijn klanten bedanken.

Zin in stijlvolle kleurkeuze

De sprankelende namen zoals Concept Black, Space Blue metallic, Fine Green, New Champagne metallic en Real Silver metallic wekken de interesse voor dit stijlvolle kleurenassortiment. Het zijn elegante, genuanceerde kleuren die verschillende inrichtingsstijlen van rustig tot krachtig nu eens modieus en dan weer tijdloos illustreren. Lichtgekleurd rietgroen, chique zilver en champagne komen in aanraking met rustgevend kobaltblauw en edel zwart.

Voor een glorieus optreden

Designer Annette Busch heeft zich voor de "High Five" laten inspireren door tuinmeubelen, outdoortextiel, wand- en vloertegels en gevelelementen. De framekleuren zijn elegant, klassiek en harmonieus met een comfortabel karakter en geven een vleugje glans aan de schermen. De elegante nieuwe kleuren zijn door de producent steeds van twee qua kleur afgestemde adviezen voor het zonweringdoek uit de "visutex-collectie" voorzien.

Meer informatie: www.markilux.com