Foto: 2021/zonwering-app-bedienen.jpg

Bedien je zonwering met een app!

Net als de verwarming, deurbel en camera, is het nu mogelijk om ook jouw zonwering te bereiken met een app.

Maak jouw huis een slim huis door te kiezen voor de apparatuur van Somfy Smart home. Je kunt super eenvoudig jouw zonwering bedienen en monitoren met de Somfy app. Somfy biedt twee apparaten aan waarmee je kunt gaan bedienen, namelijk de Somfy TaHoma Box en de Somfy Connexoon IO. Haal een van deze twee apparaten in huis en je kunt meteen genieten van de luxe die Somfy aanbiedt.

Waarom kiezen voor smart zonwering?

 

Met de Connexoon Window app van Somfy sluit en open je jouw zonwering erg eenvoudig d.m.v. één klik op de knop. Je kunt zo snel vertrekken, zonder enige zorgen. Ook kun je met de app eigen scenario’s en timers instellen. Vind jij het fijn dat de rolluiken omlaaggaan zodra het donker begint te worden of wil je op een bepaald tijdstip dagelijks het rolluik omlaag hebben? Dan kun je dit allemaal super eenvoudig instellen in de app. Verder heb je met de app ook overal toegang tot de zonwering in je woning. Zit je op werk en twijfel je of je wel de rolluiken dicht hebt gedaan? Ga naar de app en controleer het snel met de “Check window” functie. Sluit ze meteen wanneer je dit toch vergeten bent. De app biedt enorm veel comfort en zorgt ervoor dat je zonder zorgen het huis uit kan.

Welke zonwering kan ik bedienen met de app?

 

Je kunt alle zonweringen bedienen met de app, zolang ze een Somfy motor hebben. Bij Rolluiken33.nl kun je kiezen voor buitenzonwering met een Somfy motor en de geschikte apparaten voor bediening met de app. Rolluiken33 biedt rolluiken en screens aan. De rolluiken op Rolluiken33.nl bestel je erg eenvoudig door de stappen online te doorlopen, en voordat je het weet heb je al jouw rolluiken naar wens samengesteld met alle toebehoren. De screens op Rolluiken33.nl bestel je op dezelfde wijze als de rolluiken. Alles is stapsgewijs eenvoudig opgezet zodat iedereen zonwering kan bestellen. Bij Rolluiken33.nl krijg je de laagste prijsgarantie en ook de beste aluminium (!) zonwering. Wij raden je zeker aan om een kijkje te nemen op de webwinkel wanneer je zoekt naar buitenzonwering!

Monteren van de zonwering

Alhoewel het monteren van een handbediend screen of rolluik vrij eenvoudig is, raden we je aan om elektrisch zonwering altijd door een professional te laten monteren. Het aansluiten van zonwering op de stroom is niet eenvoudig en er kan van alles misgaan wanneer je er niet thuis in bent. Ook het verbinden van het kastje voor de app met de zonwering kan lastig zijn omdat het moet werken met het internet. Vrijwel overal in Nederland zijn er monteurs te vinden die thuis zijn in zonwering, en die het ook voor jou kunnen monteren. Zoek op het internet en je zult zeker een montageteam vinden.

 

Reacties