Up Down wandlampen op zonne energie - dé trend van nu

Met de komst van solar up down lampen is het aanleggen van stroompunten en trekken van kabels in de tuin verleden tijd!

Solar Up Down light

Een up down lighter is tegenwoordig niet meer alleen beschikbaar als wandlamp die afhankelijk is van het stroomnet. Met gepaste trots voeren we een compleet assortiment aan solar led up down lights op zonne-energie.

De juiste keuze in licht maakt dat een tuin groter aanvoelt en een warme uitstraling krijgt, waardoor het niet alleen een losse ruimte buiten is, maar ook als een verlengstuk van een huis voelt. Een up down light schijnt zowel naar boven als naar beneden warm wit licht, waardoor de muur waar deze aan hangt een echte eyecatcher wordt. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een solar led up en down lighter, als stijlvolle en energiezuinige sfeerbrenger die ook nog eens erg eenvoudig in gebruik is.

Wandlamp up down - hang hem precies op waar u wilt

Onze up down lampen worden met zorg gefabriceerd en zijn een echte aanwinst voor iedereen die zijn tuin of huis net een beetje extra’s wil geven. Een solar up down lamp voegt iets toe aan veel verschillende stijlen en past vaak goed bij een modern vormgegeven huis of strak ingerichte tuin. Met een up down light uit ons assortiment kiest u voor een echte blikvanger, die gegarandeerd uw huis of schutting kan verfraaien met zijn warm witte licht. Kies uit verschillende modellen, in een ronde of een rechte uitvoering en met verschillende lichtopbrengsten. Deze lichtopbrengst staat altijd duidelijk aangegeven in lumen, zodat u precies weet wat voor lamp u binnenhaalt.

 

Het is nu wel erg makkelijk om uw huis of tuin elegant aan te kleden met sfeervol, warm licht. Hang simpelweg een solar uw down lamp op waar u wilt, aan bijvoorbeeld de buitenmuur van een huis of aan een schutting, en u kunt genieten van een fraai warm wit licht. De solar wandlamp laadt zijn batterij overdag op in het zonlicht en gaat automatisch branden als de schemering invalt. De brandduur van de batterij kan indien gewenst verlengt worden door bijvoorbeeld de lamp uit te zetten, of door te kiezen voor een lichtstand met een lagere lichtsterkte. Zo zijn onze solar up en down lampen eenvoudig te gebruiken en een mooie kans om energie te besparen.

 

Doordat u niet langer afhankelijk bent van het stroomnet heeft u de complete vrijheid om de solar lampen precies daar op te hangen waar u wilt, zolang de lamp zich op kan laden in het (zon)llicht. U kunt dus heel specifiek kan bepalen welk deel van een wand u verlicht. Bijkomend voordeel is dat er geen stroomkabels weggewerkt hoeven worden. Het eindresultaat zal er dus strak en elegant uitzien en is eigenlijk een aanwinst voor iedere voor- en achtertuin of patio.