Foto: press_2013//Acapulco dag.jpg

Wit licht wordt groen licht met lancering duurzame buitenverlichting

Praxis zijn assortiment energiezuinige tuinverlichting.

Praxis zijn assortiment energiezuinige tuinverlichting.

Met het gevarieerde aanbod - van stijlvolle staande armaturen tot wandlampen en fraaie accessoires - kunnen klanten de tuin tegen betaalbare prijzen helemaal naar eigen inzicht op een milieuvriendelijke en veilige manier inrichten. Het nieuwe assortiment is vooral bijzonder vanwege een doordacht design met een eenvoudig aansluitsysteem dat een besparing in de energiekosten van maar liefst 80 procent kan opleveren. Zo wordt wit licht 'groen' bij Praxis. De collectie is nieuw voor de Doe-het-Zelf-markt en exclusief vanaf vandaag in verschillende Praxis-vestigingen verkrijgbaar.

Collectie van Luxform

Praxis biedt met talrijke armaturen volop keuze voor de verfraaiing van de tuin. De tuinarmaturen hebben een strakke en moderne vormgeving en zijn onder meer verkrijgbaar in RVS en stijlvol antraciet. De collectie van Luxform biedt een ruime keuze uit bij elkaar passende modellen in de combinatie van 12 en 220 volt. Zo zijn er staande lampen op sokkel van 12 volt en is er wandverlichting voor aan de woning. Hierdoor zijn er allerlei mogelijkheden om te experimenteren met vorm, hoogte en toepassing. Door het lage voltage in combinatie met het Easy Connext-systeem van ECOpower kan de verlichting zeer eenvoudig en veilig worden aangelegd. Bij 12 volt is het namelijk niet noodzakelijk de kabels in de grond te graven. Het is voldoende deze af te dekken of bovengronds aan te leggen. Oók het milieu wordt gespaard, want de lampen zijn 5 en 7 watt halogeen spaarlampen met een verlichtingsresultaat van respectievelijk 25 en 35 watt. Hierdoor kunnen klanten in het voorjaar en de zomer 's avonds heerlijk genieten van een sprookjesachtig en veilig verlichte tuin.

De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de Praxis-vestigingen in Almere Stad, Amersfoort, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuidoost, Assen, Beverwijk, Den Haag, Duiven, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Hengelo, Hoogeveen, Huizen, Kerkrade, Leeuwarden, Leiden, Leiderdorp, Nieuwegein, Rotterdam, Sliedrecht, Son, Uden en Venray.

Over Praxis

Praxis is een van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Praxis bestaat uit 136 winkels inclusief 28 megastores. Elf van de megastores hebben daarnaast een tuincentrum. Naast het reguliere doe-het-zelf assortiment vindt de klant bij Praxis een uitgebreid assortiment voor woninginrichting. Praxis maakt deel uit van de Maxeda DIY Groep, de marktleider in de Benelux. Praxis heeft bijna 5.000 mensen in dienst. Meer informatie: www.praxis.nl.

Publicatiedatum: 7 april 2009Reacties