Foto: press_2013//kwantum-buitenverlichting-lantaarns.jpg

Meer sfeer in tuin door nieuwe buitenlamp; na keuken en zitmeubels nu ook de ?binnenlamp? naar buiten..

Spelen met licht in de tuin geeft een extra dimensie aan het buitengevoel en wint gestaag aan belangstelling nu de zomers langer en warmer lijken te worden.

Spelen met licht in de tuin geeft een extra dimensie aan het buitengevoel en wint gestaag aan belangstelling nu de zomers langer en warmer lijken te worden.

Elk deel van de tuin kan door het plaatsen van bepaalde verlichting een eigen karakter krijgen. De warme zomeravonden worden zo extra sfeervol en lijkt het genieten zonder einde.

Buitenlamp méér dan licht alleen?

Wandlampen leggen het accent op de schutting, muur of het tuinhuisje. De keuze voor een staande lamp dicht bij de grond of juist voor een hoog model met meer gespreide verlichting geeft de vrijheid altijd de juiste (licht)toon te treffen.

Kap in steigerhout look?

De nieuwe serie buitenlampen van Kwantum speelt in op deze groeiende behoefte en bestaat uit kappen en basiselementen voor zowel wand- als staande lampen.

Er zijn vier dessins, elk met een eigen karakter :
* clean en strak in wit transparant of
* in grafisch zwart / wit ?ornament?
* als natuurlijk deel van de tuin met warm bloemdessin of
* natuurlijk, stoer en doorleefd in steigerhout-look

De kappen (trapeziumvorm / 2 formaten) zijn van hoogwaardige kwaliteit polypropyleen, UV bestendig, waterdicht en uiteraard zijn de fittingen geschikt voor het plaatsen van energiebesparende gloeilampen.

Meer informatie: www.kwantum.nl.

Publicatiedatum: 25 mei 2009

Reacties