Foto: 281234

Let there be light: snoerloze buitenlampen van Gacoli

Een revolutie in buitenverlichting.

De unieke snoerloze buitenlampen van Gacoli zorgen voor een revolutie in buitenverlichting. Vanaf nu is er geen elektriciteit, geen installatiewerk of bekabeling meer nodig voor sfeervolle buitenverlichting. Zoek een fijne plek buiten, plaats de lamp en de zon doet de rest!

Gacoli is een snoerloze buitenlamp. De lampen kunnen écht overal neergezet worden; op het terras, in de tuin, op het strand, maar ook op een boot. Er is geen installatiewerk of dure bekabeling nodig. Dus de zithoek verplaatsen? Geen probleem; de lampen verplaatsten heel eenvoudig mee.

Powered by sun


De buitenlampen van Gacoli hebben een Energy Management Unit (EMU) die verzonken ligt in de lampenkap. Deze EMU heeft zonnepanelen die ervoor zorgen dat energie uit zonlicht wordt opgenomen en omgezet in LED-verlichting. Er is dus geen elektriciteit voor nodig. Gacoli is volledig powered by sun!

Comfort in de tuin

Door de geïntegreerde speciaal ontwikkelde Energy Management Unit (EMU) en de LED-verlichting geven de buitenlampen van Gacoli meer licht dan bestaande lampen op zonne-energie. Tuin of terras worden op een sfeervolle manier verlicht. Met de afstandsbediening kan het licht naar wens zelfs gedimd of versterkt worden. De lamp bevat 24 LED-lichten die in drie standen kunnen worden ingeschakeld. Zodra het donker wordt gaat de lamp aan, na 6 uur gaat deze ook automatisch weer uit. Maar de lamp is ook bedienbaar met de bijgeleverde afstandsbediening. Er wordt een lader bij geleverd die bij een tekort aan zonlicht binnen 2 uur de EMU volledig kan opladen. Omdat de EMU gemakkelijk verwijderd kan worden uit de lamp is het opladen bij een stopcontact in huis geen enkel probleem.

Dutch Design

Gacoli is real Dutch Design. De elegante buitenlampen zijn volledig in Nederland ontworpen. De kunststof lampenkap en het robuuste RVS, maken van Gacoli echte eyecatchers voor de tuin of terras, ook als het niet donker is. Hems Achterhuis is de bedenker en ontwerper. Buiten miste Hems de gezelligheid van binnen en wilde daar verandering in brengen. Hems Achterhuis: 'Ik zocht makkelijk verplaatsbare sfeerverlichting voor buiten, liefst snoerloos en duurzaam en natuurlijk mooi, maar... het was er simpelweg nog niet.'

De Vijf van Gacoli

De buitenlampen van Gacoli zijn in vijf uitvoeringen verkrijgbaar die elk met een eigen nummer (No. 1-5) worden aangeduid. Elke Gacoli bestaat uit een hoogwaardig kunststof lampenkap waarin de Energy Management Unit naadloos past, de staande lampen hebben een RVS staander. Uiteraard zijn de lampen weer- en windbestendig. De kap is kleurvast en geeft veel licht door.

Gacoli is een gepatenteerde buitenlamp, met innovatieve technieken en modern design voor een zeer betaalbare prijs (vanaf € 169). Ook een Gacoli in de tuin, op het terras of balkon? Voor meer informatie www.gacoli.com. De lampen van Gacoli zijn verkrijgbaar vanaf eind mei 2012.

No.1 HANG: Een prachtige eyecatcher voor in elke boom of veranda (46cm)
No.2 TABLE: Speciaal ontworpen om op tafel te zetten(70 cm)
No.3 PARK: Ideaal tussen hoge planten: blijft ook van een afstand goed zichtbaar (100 cm)
No.4 LOUNGE: Perfect voor bij een loungeset, met tafeltje van teakhout (165 cm)
No.5 BISTRO: Prachtige hoge staander: een verrijking voor elk terras (175 cm)

Meer informatie: www.gacoli.nl

Lees hier meer over verschillende soorten tuinverlichting.
Lees hier meer over het aanleggen van tuinverlichting.


Publicatiedatum: 29 maart 2012

Reacties