Foto: 2016/fairybell-kerstverlichting.jpg

Kerst 2016: warme winter zonder moeite met Fairybell

Je huis kerst-proof maken veel gedoe? Niet met Fairybell, easy does it deze winter.

Met de kerstverlichting in kerstboomvorm van Fairybell zorg je binnen enkele minuten voor een fonkelende lichtjesparade in de tuin of op het terras. Klaar voor een zorgeloze kerst.

Een feestelijk effect in 30 minuten

De Fairybell kerstboomvormen zijn zo ontworpen dat zelfs de grootste modellen binnen 30 minuten staan. De vrijstaande bomen tot en met 3 meter kun je overal in de tuin zetten door de meegeleverde rvs mast en grondpin. De grotere bomen vanaf 6 meter takel je moeiteloos vanuit de doos op in een vlaggenmast. Heb je die niet? Dan is er een handige stapelbare mast bij te bestellen. De kersverlichting is voorzien van honderden kleine warm witte led-lampjes: veilig en energiezuinig. Perfect voor een sfeervolle, warme winter.

Voor grote én kleine tuinen

Fairybell zorgt deze winter voor een feestelijke tuin. Er zijn maar liefst 16 verschillende modellen. Er is een ‘plat’ model van 2,10 meter hoog speciaal voor aan de deur. Deze hang je heel eenvoudig aan de deur dankzij de universele verstelbare bevestigingsband. Zo ben je binnen 10 minuten klaar. De vrijstaande modellen zijn verkrijgbaar van 1,45 tot en met 4,20 meter hoogte. Ideaal voor de zeer grote tuin zijn de imposante kerstboomvormen van 6 tot en met 10 meter. Met hun grootte en de vele lampjes toveren ze elke vlaggenmast om tot een sprankelende én duurzame kerstboom.

Nieuw: extra lampjes en een twinkelend effect

Dit jaar voegt Fairybell een nieuw model toe aan de collectie: een boom van 10 meter met maar liefst 4000 lampjes. Bovendien zijn er nu 5 modellen verkrijgbaar met een ‘flash’ lichteffect. Bij deze modellen knippert 5% van de lampjes af en toe, waardoor je een glinsterend effect krijgt.

De Fairybell kerstboomvormen kosten tussen € 49,95 en € 999,95. Ze zijn te bestellen in de webshop van Fairybell op www.fairybell.nl. Hier vind je ook een uitgebreid overzicht van alle dealers, modellen en prijzen.

Zelf zien hoe Fairybell werkt? Bekijk de tutorials op YouTube.

 

Reacties