Foto: Acapulco-nacht-luxform

Groen licht met ECOpower

Mooi, makkelijk, voordelig en milieusparend. De jongste tuinlampen komen voort uit een verlicht idee. Doordacht design dat 80% besparing kan opleveren in energiekosten.

Mooi, makkelijk, voordelig en milieusparend. De jongste tuinlampen komen voort uit een verlicht idee. Doordacht design dat 80% besparing kan opleveren in energiekosten.

Het geheim zit in spaarlampen op 12 volt volgens een nieuwe technologie. Verlichtingsresultaat is hetzelfde als bij traditionele 25 tot 35 watt lampen. Mooie armaturen en een makkelijk aansluitsysteem doen de rest. Zo wordt wit licht groen.

Ruime collectie

ECOpower by Luxform Lighting. De armaturen zijn strak en verkrijgbaar in rvs en sprankelend antraciet. Er is een ruime collectie van bij elkaar passende modellen in de combinatie van 12 volt en 220 volt. Dus dat wordt spelen met vorm, hoogte en toepassing. Fijn voor degenen die de lampen vervolgens in de tuin aanlegt is het vernuftige Easy Connect Systeem. Nog makkelijker omdat ECOpower by Luxform Lighting een laagvoltage systeem is. Met slechts 12 volt hoeven de kabels voor de veiligheid niet in de grond te worden gegraven. Simpel een beetje overdekken of bovengronds aanleggen en de verlichtte sprookjestuin is een feit. Op kosten wordt de tuineigenaar niet gejaagd en ook het milieu wordt gespaard. Want de lampen in ECOpower zijn 5 en 7 watt spaarlampen van halogeen met een output van respectievelijk 25 en 35 watt. Dus dat wordt heerlijk genieten van de avondtuin. Zomer en winter, altijd veilig verlicht.

Energie besparen

Het verlichtingsysteem is in te delen in twee ranges. Pronkstuk is de ECOpower energie besparingstechniek. Enerzijds de staande lampen op sokkel op 12 volt en anderzijds de wandverlichting voor aan huis. Alles in een collectie en op een systeem aan te sluiten. ECOpower voor veilig licht, besparing van energie, mooie armaturen, optimale veiligheid en makkelijk in aanleg.

Verkoopprijs

Advies verkoopprijs: ECOpower range vanaf ? 19,95.
Verkoop- en productinfo: Intermatic B.V. info@luxform.nl of kijk op www.Luxform.nl.

Publicatiedatum: 16 april 2009

Reacties